23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Mastercard – Speedex: Μειώνουμε τις αποστάσεις για αυτούς που αγαπάμε

    H Mastercard, ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex, σε μία συνεργασία που στόχο έχει να μειώσει τις αποστάσεις, αλλά και να υποστηρίξει ουσιαστικά τις ανάγκες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν καθημερινές προκλήσεις εν μέσω του COVID-19.

    Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, για την περίοδο 22 Απριλίου έως και 22 Μαΐου, εξασφαλίζεται 40% έκπτωση σε κάθε ανέπαφη πληρωμή με κάρτα Mastercard για αποστολές μέσω Speedex, σε μία προσπάθεια να έρθουμε ακόμα πιο κοντά με όσους και όσα αγαπάμε. Με τις ανέπαφες συναλλαγές να κερδίζουν συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια, σήμερα η ανάγκη για χρήση κάρτας για ανέπαφες πληρωμές γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς πέραν της δεδομένης ταχύτητας και ασφάλειας που προσφέρουν, επιτρέπουν στους  καταναλωτές να πραγματοποιούν τις πληρωμές τους κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, χωρίς να χρειαστεί να αφήσουν την κάρτα από το χέρι τους.

    Παράλληλα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης για  τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη, οι οποίοι πλήττονται ιδιαιτέρως από την πανδημία, για κάθε συναλλαγή που θα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας Mastercard – Speedex, θα προσφέρονται €3 στο νέο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, για την κάλυψη των αναγκών, όλων όσων φιλοξενούνται στη δομή.

    Το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων ενεργοποιήθηκε πρόσφατα, εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες δομές, με εξειδικευμένο προσωπικό  που μπορεί να φιλοξενήσει ως και 400 αστέγους. Στόχος του Κέντρου, είναι μεταξύ άλλων, η προσφορά φιλοξενίας, σίτισης, ιατροφαρμακευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε αστέγους, με απώτερο σκοπό την κοινωνική τους  επανένταξη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles