18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    MasterChef της… συμφοράς! Κακοποιός προδίδεται από το μαγειρικό κανάλι του στο YouTube!

    Όταν έχεις «λερωμένη» τη φωλιά σου και είσαι καταζητούμενος είναι λογικό να προσπαθείς να αποφύγεις τη σύλληψη και να διατηρείς ένα low-profile. Ωστόσο, αυτό από ότι φαίνεται δεν συνέβη με την περίπτωση του Marc Feren Claude Biart, ενός μέλους της Ιταλικής μαφίας, ο οποίος δεν κατάφερε να παραμείνει «under the radar» και τελικά συνελήφθη από τις αστυνομικής αρχές της Δομινικανής Δημοκρατίας.

    Ο 53χρόνος που συνδέεται με εγκληματικές πράξεις όπως είναι η διακίνηση κοκαΐνης και το trafficking, δρώντας κυρίως στην περιοχή της Ολλανδίας κατάφερνε να διαφεύγει τη σύλληψη για περισσότερα από 7 χρόνια! Toυς δε τελευταίους μήνες ζούσε μία ήσυχη ζωή στον Άγιο Δομίνικο στην πόλη Boca Chica. Παρόλα αυτά, είναι γνωστό ότι ουδέν κρυπτόν υπό του digital ήλιου, για αυτό και τώρα βρίσκεται σε κάποια φυλακή, εξαιτίας του… μαγειρικού του ταλέντου. Οι αστυνομικές αρχές λοιπόν κατάφεραν να τον εντοπίσουν, από το YouTube κανάλι του που διατηρούσε στη γνωστή πλατφόρμα περιεχομένου και στο οποίο συνήθιζε να μαγειρεύει ιταλικά πιάτα. Όπως όλα δείχνουν, τα χαρακτηριστικά τατουάζ που έχει στα χέρια του τον… πρόδωσαν και έτσι οι αρχές κατάφεραν να βρεθεί στα ίχνη του. Σίγουρα τώρα θα μπορεί να εξασκεί καλύτερα τις MasterChef ανησυχίες του στην κουζίνα της… φυλακής, όπου μάλλον θα περάσει αρκετό καιρό!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles