23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μάθε από τώρα για το επόμενο κινητό της Google. Αυτό είναι το LG Optimus Nexus

    Μια φωτογραφία. Είναι αυτή του LG Optimus Nexus. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά επειδή ακριβώς διέρρευσε νωρίς, η Google υποχρεούται ει δυνατόν πιο άμεσα, να το παρουσιάσει. Υπολόγιζε περί τα τέλη Οκτώβρη.

    Τα βασικά έχουν γραφτεί εδώ, όμως σε αυτό το post σου δίνουμε την πλήρη εικόνα. Αφού πρώτα έχουμε διασταυρώσει σχεδόν όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

    Ξεκινάμε. Θα έχει οθόνη IPS με διαγώνιο 4,7 ιντσών και ανάλυση 1280×768 pixels. Θα είναι φτιαγμένο με την τεχνική unibody και θα υπάρχει μόνο μια υποδοχή για την εισαγωγή καρτών microSIM. Το πόσο μνήμης RAM θα είναι στα 2 γίγα και ο αποθηκευτικός του χώρος στα 16, ο οποίος όπως κατάλαβες, δεν θα επεκτείνεται.

    Ο επεξεργαστής θα είναι της Qualcomm, ο Snapdragon S4 Pro χρονισμένος στα 1,5 GHz και η κάρτα γραφικών η Adreno 320. Πρακτικά μιλώντας η συσκευή θα “πετάει”, εφόσον θα ενσωματώνει το πιο γρήγορο chipset που κυκλοφορεί στην αγορά. Έστω που πρόκειται να κυκλοφορήσει… Τα benchmarks θα το επιβεβαιώσουν.

    Το λειτουργικό θα είναι φυσικά Android, έκδοσης 4,2 με την ονομασία Jelly Bean Plus, και όχι Key Lime Pie όπως λαθεμένα είχε από πολλούς γραφτεί. Η έκδοση 5.0 μπορεί να περιμένει.

    Επίσης θα έχει 8άρα κάμερα, βελτιωμένη αυτονομία σε σχέση με το Galaxy Nexus και στο πίσω μέρος θα υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό pattern, ίδιο με το δημοφιλές animated wallpaper των stock Android.

    Όσο γιατί την τιμή, αναμένουμε να είναι κάτω από 600 ευρώ. Ή τέλος πάντων, κάπου εκεί γύρω. Θα τα πούμε άλλωστε ξανά στην ανακοίνωση.

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles