21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μάθε από τώρα για το Samsung Galaxy S III. Προς το παρόν είναι ένα concept αλλά όχι για πολύ


    Όχι δεν διάβασες λάθος. Αυτό θα είναι το πιο σέξι smartphone για το 2012. Και δεν αναφέρομαι ντε και σώνει στην εμφάνιση του.

    Θα είναι επίσης η συσκευή που θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Apple. Να το θυμάσαι αυτό.
    Μπορεί οι άνθρωποι της Samsung να τηρούσαν μέχρι σήμερα σιγή ιχθύος όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, όλο και κάτι διαρρέει.  Όπως για παράδειγμα ο επεξεργαστής του. Θα είναι τετραπύρηνος στα 1,5GHz, ενώ το ποσό μνήμης RAM θα μετράει 2GB. Τώρα πρόσθεσε σε αυτά και τα 32/64GB storage τα οποία θα μπορείς φυσικά να επεκτείνεις.

    Το λειτουργικό θα είναι το Android Ice Cream Sandwich αλλά με τις πινελιές του TouchWiz, ενώ η οθόνη εικάζεται ότι θα έχει διαγώνιο στις 4,7 ίντσες, με ανάλυση 720p και τεχνολογία Super AMOLED Plus. Αν δεν την έχεις ακούσει ακόμα, γράψε ότι θα έχει κάμερα στα 2Mpixel μπροστά και άλλη μια στα 12MPixel πίσω. Επίσης για να ξέρεις, στο “πακέτο” θα πάρεις δώρο και μια θύρα USB 3.0.

    Άντε τώρα να μιλήσεις για την ούτως ή άλλως υποκειμενική εμφάνιση. Θα ανακοινωθεί στις 27 Φεβρουαρίου του 2012 και θα κυκλοφορήσει περίπου ένα μήνα μετά. Ψιλά γράμματα είπες; Καλού κακού κάνε οικονομίες. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε βλάψει.

     

    Related Articles

    12 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles