11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Matthew Perry: O Τσάντλερ από “Τα Φιλαράκια” ετοιμάζει αυτοβιογραφία με αποκαλύψεις για την σειρά και όχι μόνο

    Ο Matthew Perry υποσχέθηκε στους fans της σειράς “Τα Φιλαράκια” ότι θα αποκαλύψει ‘πικάντικες’ λεπτομέρειας από τα backstage της σειράς. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσει αυτή του την υπόσχεση, καθώς ετοιμάζει την δική του αυτοβιογραφία όπου θα συμπεριλάβει πολλές αποκαλύψεις για την σειρά και όχι μόνο.

    Ο 52χρονος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, έχει υπογράψει συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Flatiron Books για την εν λόγω αυτοβιογραφία. Μάλιστα, το ποσό αμοιβής του ηθοποιού είναι… επταψήφιο και το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022. Το βιβλίο θα ξεκινά από την είσοδο του ηθοποιού στην σειρά που τον έκανε διάσημο και θα καταλήγει στο σήμερα. 

    Ο Πέρι είναι γνωστόν ότι έχει κάνει την πιο πολυτάραχη ζωή από τα άλλα 5 μέλη της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας του sitcom ‘Friends’. Έχει μιλήσει πολλές φορές για τους εθισμούς του, που του κόστισαν πολλά από την ζωή του και έχει απασχολήσει και τον Τύπο ουκ ολίγες φορές με τις προσωπικές του σχέσεις.  Μάλιστα, μία από τις πιο πολύκροτες δηλώσεις του ήταν όταν είχε αναφέρει πως λόγω του εθισμού του στο αλκόολ και το vicodin (οπιοειδές παυσίπονο) δεν θυμάται σχεδόν 3 χρόνια από την ζωή του (τις σεζόν 4-6 από τα Φιλαράκια).

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles