20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μαύρα χάλια για το Gran Turismo 7 ύστερα από το τελευταίο patch! Ατελείωτο review bombing από τους gamers!

    Είναι σύνηθες το φαινόμενο δυστυχώς πολλά games στο launch τους ή ύστερα από κάποιο απαραίτητο update/patch (κι εφόσον πλέον η λειτουργία τους εξαρτάται από σύνδεση στο Internet) να… καταρρέουν. Αυτό όπως όλα δείχνουν συνέβη και με την περίπτωση του Gran Turismo 7, καθώς το τελευταίο patch (1.07) τα… θαλάσσωσε, προκαλώντας μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που κλήθηκε να διορθώσει! Από τη στιγμή που απαιτείται always-online σύνδεση για να παίξουν οι gamers στo βασικό GT mode, αρκετοί είναι οι gamers οι οποίοι δεν μπορούν να συνδεθούν σε αυτό, με τη Sony και την Polyphony Digital να αναφέρουν ότι θα χρειαστούν να επιμηκύνουν τον χρόνο του maintenance για περισσότερο από 24 ώρες.  

    Αρκετοί gamers λοιπόν που μπορούμε να φανταστούμε από το πόσο πολύ έχουν απογοητευθεί από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, τα πήραν στο… «κρανίο» και ξεκίνησαν αχαλίνωτο review bombing στο Metacritic (στο οποίο φιλοξενούνται όλες οι κριτικές που αφορούν games, ταινίες και σειρές). Βέβαια, δεν είναι μόνο το πρόσφατο ελαττωματικό patch που προβληματίζει τους φανατικούς φίλους του γνωστού racing simulation, αλλά και η ύπαρξη των Microtransactions που για πολλούς gamers χαλάει την συνολική εμπειρία και τη μαγεία του παιχνιδιού. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι  οι οποίο έχουν ζητήσει επιστροφή των χρημάτων τους. Σε αυτή τη φάση είναι άγνωστο το πότε οι servers  του Gran Turismo 7 θα είναι και πάλι Online, αν και οι developers καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε το παιχνίδι να λειτουργεί για το Σαββατοκύριακο που έρχεται, ωστόσο η όλη ιστορία τραυματίζει την εικόνα ενός εκ των κορυφαίων gaming franchises όλων των εποχών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles