17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Είσαι συνέχεια εν κινήσει; Τότε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sony σχεδιάστηκαν για εσένα

    MDR-AS700BT_Blue 2 Lifestyle

    Είναι γνωστό πως η μουσική σου δίνει ώθηση όταν γυμνάζεσαι. Η Sony, έβαλε σκοπό να διευκολύνει την ακρόαση των αγαπημένων σου ήχων με τα νέα ασύρματα splash proof ακουστικά, MDR-AS700BT.

    Αυτά τα κομψά ακουστικά συνδυάζουν την ανθεκτική και ευέλικτη κατασκευή με τον εξαιρετικό ήχο, χάρη στις εντυπωσιακές μονάδες οδήγησης δυναμικού τύπου 30 χλστ. Άνετα και splash proof, με σχεδιασμό neckband για να μένουν σταθερά στη θέση τους, ακόμα και όταν γυμνάζεσαι φτάνοντας στα άκρα.

    Η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα με NFC και Bluetooth παρέχει ελευθερία για να απολαμβάνεις, αλλά και να ελέγχεις, τη μουσική από το smartphone ή τη συσκευή αναπαραγωγής της μουσικής σου, χωρίς καλώδια να εμποδίζουν τις κινήσεις σου. Φοβερό;  Απλώς, άγγιξε το smartphone με ενεργοποιημένο NFC στα ακουστικά σου για να δημιουργήσεις άμεσα μια ασύρματη σύνδεση και να ακούσεις τη μουσική σου, χωρίς καθυστερήσεις. Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα ακουστικά MDR-AS700BT σου δίνουν τη δυνατότητα, όχι μόνο να απολαμβάνεις τη μουσική σου, αλλά και να απαντάς σε κλήσεις, χωρίς καμία προσπάθεια. Με αυτά τα ακουστικά, θα ακούς μουσική για εννέα ολόκληρες ώρες.

    Τα ασύρματα splash proof ακουστικά MDR-AS700BT, από τη Sony, διατίθενται σε όλν την Ευρώπη σε δυο ζωηρά χρώματα, μπλε και πορτοκαλί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles