BREAKING

MDR-ZX και MDR-EX ακουστικά από τη Sony

Θέλετε να απολαμβάνετε μουσική και μόνο μουσική; Η ανοιξιάτικη σειρά ακουστικών της Sony παρουσιάζει έντεκα ολοκαίνουρια μοντέλα MDR-ZX και MDR-EX – όλα κατασκευασμένα για να σας προσφέρουν άνεση, όταν τα φοράτε για πολλή ώρα, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική με δυνατό και ακριβή ήχο. Κάποια μοντέλα διαθέτουν, επίσης, ένα εσωτερικό μικρόφωνο/τηλεχειριστήριο, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε επιπλέον ελευθερία μιλώντας με hands-free στο smartphone σας.

 

Σειρά ακουστικών με στήριγμα κεφαλής MDR-ZX

MDR-ZX750BN_B

Τα πολυτελή ασύρματα ακουστικά με στήριγμα κεφαλής MDR-ZX750BN με Bluetooth συνδυάζουν την εξαιρετική απομόνωση του ήχου, τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου και τις εύχρηστες επιλογές συνδεσιμότητας, με την ευκολία της ασύρματης ακρόασης.

Φορέστε τα ελαφριά και άνετα ακουστικά MDR-ZX750BN και κάντε, χωρίς κόπο, streaming ισχυρού ψηφιακού ήχου από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας μέσω της σύνδεσης Bluetooth. Είναι ακόμα πιο εύκολο, αν έχετε κινητό τηλέφωνο Xperia, tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με ενεργοποιημένο NFC. Απλώς αγγίξτε τα ακουστικά πάνω στην κινητή συσκευή σας και θα δημιουργηθεί, άμεσα, μια ασύρματη σύνδεση.

Τα άνετα ακουστικά με στήριγμα κεφαλής και μονάδα οδήγησης 40mm διασφαλίζουν καθαρό ήχο με μεγάλο δυναμικό εύρος. Απολαύστε την ακουστική σας εμπειρία, χάρη στην ακύρωση του ψηφιακού θορύβου, η οποία μπλοκάρει μέχρι και το 98% του περιβάλλοντος θορύβου, αποκόπτοντας τις εξωτερικές ενοχλήσεις, ενώ παράλληλα καλύπτουν τα αυτιά σας τις δροσερές ανοιξιάτικες ημέρες. Η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου ιόντος παρέχει ενέργεια για μέχρι 13 ώρες αδιάλειπτης ασύρματης ακρόασης με ενεργοποιημένη την ακύρωση ψηφιακού θορύβου. Τα ακουστικά διαθέτουν, ακόμα, ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο, το οποίο σας επιτρέπει να μεταβαίνετε από τη μουσική στις τηλεφωνικές κλήσεις, όσο βρίσκεστε στο δρόμο.

MDR_ZX310AP_IMG_L-1200

Άξιος διάδοχος των πολύ δημοφιλών MDR-ZX300, τα λεπτά και ελαφριά MDR-ZX310 βασίζονται σε ό,τι έκανε τον προκάτοχό τους διάσημο σε όλο τον κόσμο. Αποτελούν ιδανική επιλογή για καθημερινές ακροάσεις, με ευκολία και απαράμιλλο ήχο, επιπλέον, χάρη στο σχεδιασμό τους, που διπλώνει, μπορούν να χωρέσουν εύκολα σε μια τσάντα ταξιδίου. Διαθέτουν μονάδες οδήγησης 30mm με ισχυρούς μαγνήτες που ζωντανεύουν τα μπάσα, τα πρίμα και τους μεσαίους ήχους. Είτε βρίσκεστε στο δρόμο, είτε χαλαρώνετε στο σπίτι σας, σίγουρα θα εκτιμήσετε τον εξισορροπημένο ήχο της αγαπημένης σας μουσικής, όποια και αν είναι αυτή.

MDR-ZX610AP_B_IMG

Τα MDR-ZX610AP, από τη σειρά ακουστικών με στήριγμα κεφαλής της Sony, είναι διαθέσιμα σε τέσσερα όμορφα χρώματα. Εξοπλισμένα με ισχυρή μονάδα οδήγησης 40mm, τα νέα αυτά ακουστικά σάς δίνουν τη δυνατότητα να ακούσετε κάθε νότα με εντυπωσιακή καθαρότητα και υψηλή ευαισθησία. Εάν χρησιμοποιείτε τα MDR-ZX610AP με το smartphone σας, η δωρεάν εφαρμογή Smart Key – η οποία διατίθεται από το Google Play – θα επεκτείνει τις λειτουργίες του ενσωματωμένου τηλεχειριστηρίου και μικροφώνου των ακουστικών σας. Εξατομικεύστε τις λειτουργίες τηλεχειρισμού για να χειρίζεστε τις κλήσεις και τη μουσική, όπως ακριβώς θέλετε.

Σειρά ενδώτιων ακουστικών MDR-EX

Τα MDR-EX650AP ηγούνται της σειράς ενδώτιων ακουστικών της Sony, φέτος την άνοιξη. Χάρη στο νέο σχεδιασμό τους, διαθέτουν μια μονάδα οδήγησης EX 12mm, η οποία επανασχεδιάστηκε για να έχετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση, όσο τα φοράτε, και προσφέρουν εξαιρετικό ήχο.

Στα ακουστικά MDR-EX650AP χρησιμοποιήθηκε ανθεκτικός χαλκός στο περίβλημα και την πρόσφατα διευρυμένη διαδρομή ήχου (sound path). Αυτό το κράμα χαλκού και ψευδαργύρου, που χρησιμοποιείται σε τρομπέτες, σαξόφωνα και άλλα χάλκινα όργανα, χαίρει μεγάλης εκτίμησης στους μουσικούς, λόγω της πυκνότητάς του, της όμορφης εμφάνισής του και των ακουστικών ιδιοτήτων του. Είναι πιο βαρύ από το αλουμίνιο και μειώνει τις ανεπιθύμητες δονήσεις και την αντήχηση για να διασφαλίσει την καθαρή, αχρωμάτιστη αναπαραγωγή μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων. Χάρη στο ενσωματωμένο καλώδιο του μικροφώνου/τηλεχειριστηρίου, μπορείτε να μιλάτε στο smartphone έχοντας ελεύθερα τα χέρια σας.

MDR-EX110AP_R_Red

Τα χρωματιστά ακουστικά MDR-EX110 και EX15 προσφέρουν μια οικονομική λύση αναβάθμισης σε υψηλή ποιότητα ήχου, σε σχέση με τα μικρά ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή αναπαραγωγής της μουσικής σας. Διατίθενται επίσης σε εκδόσεις ‘AP’ με ενσωματωμένο μικρόφωνο/τηλεχειριστήριο, για να μιλάτε άνετα στο κινητό σας.

Η νέα σειρά χρωματιστών ακουστικών MDR-ZX και MDR-EX από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Απρίλιο του 2014.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment