21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Με 7 μήνες καθυστέρηση η κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

    Οι καθυστερήσεις και οι απανωτές αναβολές παιχνιδιών και ταινιών είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία δύο χρόνια. Οι εταιρείες φαίνεται να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουν τα projects τους, καθώς η πανδημία έχει προκαλέσει αρκετές δυσκολίες.

    Ακόμα μια καθυστέρηση, που αφορά ένα αναμενόμενο video game, ανακοινώθηκε επίσημα τις τελευταίες ώρες. Ο λόγος για το world survival S.T.A.L.K.E.R. 2, το οποίο περιμέναμε να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου του 2022. Η εταιρεία ανάπτυξης όμως, η GSC Game World, ανακοίνωσε πως θα πρέπει να περιμένουμε 7 ακόμα μήνες, δίνοντας νέα ημερομηνία τις 8 Δεκεμβρίου του 2022. Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl θα είναι διαθέσιμο για Xbox Series X|S αλλά και για PC.

    Σύμφωνα με την εταιρεία:

    “Αυτοί οι επιπλέον επτά μήνες ανάπτυξης είναι απαραίτητοι για να κάνουμε πραγματικότητά το όραμά μας και να πετύχουμε την επιθυμητή κατάσταση για το παιχνίδι. Το S.T.A.L.K.E.R. 2 είναι το μεγαλύτερο project στην ιστορία της GSC. Απαιτεί διεξοδικό testing και polishing. Είμαστε πεπεισμένοι πως η ανάπτυξη πρέπει να διαρκέσει όσο είναι απαραίτητο, ειδικά στην περίπτωση ενός τέτοιου project”.

    Διαβάστε επίσης: Σε προσφορά το Xbox Series S! Στα καταστήματα στην τιμή των 279 ευρώ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles