13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να διαπιστώσεις την ισχύ του σήματος της Android συσκευής σου!

    Μπορεί να μην δίνουμε πάντοτε σημασία στην ένδειξη του σήματος στην status bar της συσκευής μας, ωστόσο σίγουρα ανησυχούμε, όταν κόβεται η επικοινωνία μας απότομα. Είτε μπορεί να βρισκόμαστε μέσα σε κτήριο, είτε σε κάποια αγροτική περιοχή, πολλές φορές έχουμε έλθει αντιμέτωποι με τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις. Η ισχύς του σήματος μετριέται σε dBm. Μην ανησυχείτε όταν δείτε ένα – μπροστά από την μέτρηση, αν και αυτό ορισμένες φορές παραλείπεται.

    68333_1513636479-full (1)

    Σε γενικές γραμμές, ο κανόνας είναι όσο πιο μικρή τιμή, τόσο καλύτερα, κάτι που σημαίνει ότι μια ένδειξη -80db δείχνει ότι το σήμα είναι πολύ καλύτερο από εκείνες τις φορές που η συσκευή μπορεί να δείχνει -95. Ειδικότερα στα smartphones, το καλύτερο που μπορεί να επιτευχθεί είναι -50dBm, ενώ στο -120dBm σημαίνει ότι μάλλον η συσκευή σας σύντομα θα χάσει τη λήψη τελείως. Θυμηθείτε, όσο μικρότερη η τιμή, τόσο καλύτερη λήψη.

    Για να δεις και εσύ τη μέτρηση στο smartphone σου μπορείς να μεταβείς στη σχετική ένδειξη ως εξής: About PhoneStatus-SIM 1 status (SIM 2 status).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles