24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Με αρκετά προβλήματα η πρώτη beta του Diablo IV

    Early access weekend είχαμε για το Diablo 4, δυστυχώς όμως για τη Blizzard η διαδικασία δεν κύλησε τόσο ομαλά όσο θα περίμενε. Η beta έκδοση έγινε διαθέσιμη την Παρασκευή και πάρα πολλοί παίκτες κόλλησαν για ατελείωτες ώρες στο queue για να πετύχουν το πολυπόθητο login. Αρκετοί αναγκάστηκαν να περιμένουν περισσότερο από 2 ώρες για να έχουν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι, μόνο και μόνο για να αποσυνδεθούν ξαφνικά μετά από λίγα λεπτά. Η Blizzard αποκάλυψε το ζήτημα μετά από τα αναρίθμητα παράπονα των παικτών στα social media και στα official Diablo IV.

    «Η ομάδα εργάζεται πάνω σε κάποια θέματα, τα οποία επηρέασαν παρασκηνιακά τους παίκτες και προκαλούν αποσυνδέσεις από τους servers. Προς το παρόν, διαχειριζόμαστε το ρυθμό εισόδου νέων παικτών στο παιχνίδι, μέχρι να έχουμε μια πλήρη λύση για τα προβλήματα των αποσυνδέσεων. Αυτό γίνεται για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα μεταξύ των παικτών που μπαίνουν στο παιχνίδι μετά τη διαδικασία του queue».

    Αργότερα μέσα στην ημέρα, το στούντιο προχώρησε σε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση, σημειώνοντας ότι εργαζόταν επίσης για να επιλύσει μια σειρά από άλλα ζητήματα για τα οποία οι παίκτες είχαν υποβάλει αναφορές, συμπεριλαμβανομένου ενός σφάλματος που εμπόδιζε ορισμένους να συμμετάσχουν σε party. Από το απόγευμα του Σαββάτου, η αναμονή για όσους ήθελαν να παίξουν Diablo IV ήταν ήδη πολύ μικρότερη και η κατάσταση κάπως καλύτερη. «Πολλοί παίκτες έχουν συνδεθεί με επιτυχία στο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι ορισμένοι έχουν βιώσει μεγαλύτερους από τους αναμενόμενους χρόνους αναμονής», δήλωσε η Blizzard.

    Το Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC  στις 6 Ιουνίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Forspoken Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles