15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Με κάθε αγορά tempered glass από το cellphones.gr, άλλο ένα δώρο!

    Μια ενδιαφέρουσα προσφορά “τρέχει” αυτές τις ημέρες το cellphones.gr, το γνωστό e-shop στο οποίο θα βρείτε πολλά μοντέλα smartphones σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως και τα αξεσουάρ τους.

    tempered glass cellphones.gr

    Συγκεκριμένα, με κάθε online αγορά tempered glass προστασίας για την οθόνη του κινητού σας, παίρνετε ακόμη μια, δώρο, για όποιο μοντέλο θέλετε!

    Τα tempered glasses του cellphones.gr είναι φτιαγμένα από ενισχυμένο γυαλί, υψηλής ανθεκτικότητας, αντέχουν μέγιστη δύναμη κρούσης 12kg/cm² και έχουν απορροφητική ισχύ 130g/cm². Εφαρμόζονται εύκολα στην οθόνη του smartphone σας και την προστατεύουν από γρατζουνιές, εκδορές, σπασίματα και ραγίσματα, ακόμη και σε περίπτωση πτώσης. Με πολύ μικρό κόστος μπορείτε να γλιτώσετε κοστοβόρες ζημιές αλλά και να διατηρήσετε σε τέλεια κατάσταση την οθόνη σας, κάτι που μετράει πολύ στη μεταπωλητική αξία της συσκευής σας, ως γνωστόν.

    Αντικαταστήστε λοιπόν τα απλά προστατευτικά οθονών με τα νέα AntiCrash Screen Protectors και η οθόνη του κινητού σας δεν κινδυνεύει από τίποτε!

    66630_1507208516-full

    • Υλικό: 0,33 χιλιοστά ενισχυμένο οπτικό γυαλί
    • Μέγιστη δύναμη κρούσης: 12kg/cm ²
    • Σκληρότητα: 9Η
    • Η απορροφητική δύναμη: 130g/cm ²
    • Θερμοκρασία:-300C

    Αναζητήστε το Anti-crash που ταιριάζει στη συσκευή κάνοντας κλικ εδώ.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles