20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Με λεωφορεία, τρένα και βαπόρια το Google Maps σε όλη την Αγγλία!

    Το τελευταίο update του Google Maps έφερε την επανάσταση στην Αγγλία! Στις αλλαγές που επέφερε στην υπηρεσία, βλέπεις, συγκαταλέγεται και η απεικόνιση κάθε δρομολογίου τρένου, λεωφορείου, τραμ, μετρό και ferry boat στη μεγάλη Βρετανία! Στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μέχρι πρότινος είχαν πρόσβαση μόνο οι κάτοικοι του Λονδίνου –ή εν πάση περιπτώσει όσοι ενδιαφέρονταν για όλα αυτά εντός πρωτεύουσας.

    national-rail-train-google-maps

    Τι σημαίνει αυτό; Σε απλά λόγια, η βάση δεδομένων του Google Maps πλέον περιλαμβάνει εκατομμύρια δρομολόγια σε καθημερινή βάση για όλα τα προαναφερθέντα μέσα μαζικής μεταφοράς σε όλο το «νησί», επιτρέποντας σε κάποιον να οργανώσει με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια το ταξίδι του, γνωρίζοντας τι ώρα θα ξεκινήσει το λεωφορείο του, πότε θα πρέπει να βρίσκεται στον σταθμό του μετρό, σε πόσες στάσεις θα κατέβει από το τραμ και όλα τα συναφή.

    Η υπηρεσία όπως σου είπαμε και πιο πάνω αφορά πλέον ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία (ήταν διαθέσιμη μόνο για την ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου ενώ πλέον καλύπτει το 100% της βρετανικής Επικράτειας) και σύμφωνα με τη Google συνιστά τη μεγαλύτερη ενσωμάτωση δεδομένων δημόσιας συγκοινωνίας σε όλο τον πλανήτη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles