21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Με νέα ψηφιακή ταυτότητα τo #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου

    Νέα, δυναμική ψηφιακή ταυτότητα αποκτά το γνωστό εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου. Έτσι, μέσω μιας νέας εφαρμογής που είναι συμβατή με κινητά και tablet και διαθέσιμη μέσω Google Play και App Store, το #YouthEmpowered έρχεται σε ψηφιακή μορφή για να βοηθήσει τους νέους, για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

    Πιο συγκεκριμένα, το app του #YouthEmpowered παρέχει μια σειρά από δωρεάν e-learnings σε ενότητες που ενισχύουν τις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες των νέων που αναζητούν εργασία όπως:

    • ΔΩΡΕΑΝ E-LEARNINGS

    Συνολικά 10 διαφορετικά e-learnings είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής σε θεματικές όπως: δημιουργία βιογραφικού & προετοιμασία για συνέντευξη,  κατανόηση δυνατών & αδύνατων σημείων, δικτύωση & επικοινωνιακές δεξιότητες, project management, ικανότητες διαπραγμάτευσης, διαχείριση χρόνου, τεχνικές πωλήσεων, business planning και πολλά άλλα. Μετά από την ολοκλήρωση κάθε e-learning λαμβάνετε βεβαίωση παρακολούθησης.

    • ΜENTORS TALKS

    Ομιλίες και παρουσιάσεις μεντόρων που ως στόχο τους έχουν να σας εμπνεύσουν και να σας καθοδηγήσουν.

    • ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

    Επίσης, μέσα από μία ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της εφαρμογής, θα γνωρίσετε τους μέντορες του #YouthEmpowered, θα δικτυωθείτε με εταιρείες, φορείς και μέντορες  σε Ελλάδα και την Κύπρο , ενώ μέσα από την ενότητα ΝΕΑ μπορείτε να ενημερώνεστε για πιθανές θέσεις συνεργατών και στις δύο χώρες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles