24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Με τη… βούλα Cyta, Cablenet και PrimeTel όλο το ποδόσφαιρο θα παίζει φέτος παντού με μια συνδρομή

    Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα οι τρεις τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι Cyta, Cablenet και PrimeTel επισημοποίησαν τη συνεργασίας τους για δημιουργία κοινού αθλητικού πακέτου στις τρεις πλατφόρμες, ώστε όλοι οι κύπριοι ποδοσφαιρόφιλοι να μπορούν με μία συνδρομή, να παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες από το κυπριακό πρωτάθλημα και τα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα χωρών της Ευρώπης καθώς επίσης και τις μεγάλες διασυλλογικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις του Champions League και Europa League.

    Στόχος της συμφωνίας για αμοιβαία πρόσβαση στο αθλητικό περιεχόμενο των 3 εταιρειών είναι η διευκόλυνση του κοινού, ώστε να έχει αφενός τη δυνατότητα να επιλέγει ελεύθερα τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο που επιθυμεί, και αφετέρου να απολαμβάνει  με ένα προσιτό κόστος, όλο το αθλητικό περιεχόμενο και των τριών πλατφόρμων. Παράλληλα, η κίνηση αυτή των τριών εταιρειών μπορεί υπό προϋποθέσεις (κυρίως αν οι τιμές είναι ελκυστικές) να αποτελέσει ισχυρό πλήγμα στην «γάγγραινα» της πειρατείας  αθλητικού περιεχόμενου.

    Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «Οι  τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι Cyta, Cablenet και PrimeTel, ανταποκρινόμενοι στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαιρόφιλου τηλεοπτικού κοινού, να απολαμβάνει το σύνολο του Κυπριακού ποδοσφαίρου από  μία πλατφόρμα, ανακοινώνουν ότι, από φέτος, όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου Coca Cola θα μεταδίδονται και από τις τρεις τηλεοπτικές πλατφόρμες. Το ίδιο θα ισχύει και για τις πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως είναι, ανάμεσα σε άλλα, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, η Premier League, το Ιταλικό, το Γερμανικό και το Ισπανικό πρωτάθλημα».

    Τέλος, εντος της τρέχουσας εβδομάδας η Cyta, θα ανακοινώσει τις τιμές των συνδρομητικών πακέτων της cytavision, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες και οι δυο άλλοι πάροχοι θα ανακοινώσουν ξεχωριστά τις τιμές των δικών τους συνδρομητικών πακέτων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles