21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Media-Saturn: «Μπάλα είναι και χαρίζει τζάμπα τηλεόραση»

    [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

    Ξεκίνησε η μεγάλη ενέργεια με το όνομα €UROΓΚΟΛ της Media Markt προσκαλώντας όλους να απολαύσουν τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης και να ζήσουν στο μέγιστο το εντυπωσιακό θέαμα, τις συγκινήσεις και τα μεγάλα ματς…εντελώς ΤΖΑΜΠΑ.

    Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν από σήμερα έως και το Σάββατο 9 Ιουνίου οποιοδήποτε κατάστημα Media Markt και να αγοράσουν τηλεόραση στη φθηνότερη τιμή της αγοράς. Στη συνέχεια έχουν τη μοναδική ευκαιρία να πάρουν όλα τα λεφτά τους πίσω αμέσως, σουτάροντας στην ειδική κατασκευή που έχει στηθεί σε κάθε κατάστημα της Media Markt για τους σκοπούς της συγκεκριμένης ενέργειας. Όσοι βάλουν γκολ τους επιστρέφεται επιτόπου η συνολική αξία της τηλεόρασης σε μετρητά!

    Και τα 10 καταστήματα της Media Markt σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, έχουν ήδη διαμορφώσει ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική, εορταστική, χαρούμενη και περιμένουν όλους τους επίδοξους παίκτες να σκοράρουν και να κερδίσουν τηλεοράσεις τζάμπα! Η πρωτότυπη αυτή ενέργεια πραγματοποιείται με αφορμή τη συναρπαστική Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική γιορτή, δίνοντας τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις «επιδόσεις» τους όλοι όσοι επισκέπτονται τα καταστήματα της Media Markt, ανεξαρτήτως αγοράς.

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles