18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Meet Your Future: Το καλύτερο καλοκαιρινό σχολείο για τους νέους

    Επειδή η προθεσμία λήγει σύντομα (Αύριο!!!) σας το θυμίζουμε για μια τελευταία φορά. Το AIT διοργανώνει ένα τετραήμερο καλοκαιρινό σχολείο για όλους τους νέους που δεν έχουν αποφασίσει τι θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Διαβάστε και το σχετικό αφιέρωμα εδώ.

    meet-your-future-2

    Για 8η χρονιά στη σειρά, το AIT διοργανώνει σε συνεργασία με το British Council το Meet Your Future. Πρόκειται για ένα τετραήμερο καλοκαιρινό σχολείο επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές λυκείουφοιτητές που έχουν μόλις εισαχθεί στις σχολές τους, αλλά και τους γονείς τους. Το Meet Your Future βασίζεται πάνω σε τρεις άξονες: τεχνολογίακαινοτομία/ επιχειρηματικότητα και επαγγελματικό προσανατολισμό.

    Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από έμπειρους και διακεκριμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίεςεργαστήρια και παρουσιάσεις από καθηγητές του AITσεμινάρια για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών, και άλλα πολλά.

    Το Meet Your Future είναι ένα πολύ σημαντικό τετραήμερο για τη ζωή κάθε νέου, που θέλει να είναι σίγουρος για αυτό που θέλει να ακολουθήσει στο μέλλον. Το «σχολείο» λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του AIT στην Παιανία, στις 27-30 Ιουνίου. Το κόστος συμμετοχής είναι στα 145€, και περιλαμβάνει μετακίνησηγεύματαεκδηλώσεις και άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

    Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 25 Ιουνίου. Κάντε αίτηση εδώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles