22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Μεγαλείο και υπέρμετρος εγωισμός στο πρώτο trailer του Napoleon

    Όταν συνδυάζεται ο Ridley Scott και ο Joaquin Phoenix στην ίδια ταινία, οι προσδοκίες ανεβαίνουν. Όταν τώρα πρόκειται για μια νέα εκδοχή του Ναπολέοντα Βοναπάρτη ο ενθουσιασμός κορυφώνεται. Πριν από μερικές ώρες βγήκε ένα νέο trailer για την επερχόμενη ταινία Napoleon, η οποία θα μεταφέρει τους θεατές πίσω στο 1804.

    Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου. Ο Ναπολέων συλλαμβάνει τον εγωισμό και την αλαζονεία μιας από τις πιο αξιοσημείωτες προσωπικότητες της ιστορίας τόσο στη μάχη όσο και πίσω από κλειστές πόρτες. Σε μια στιγμή του trailer, η αυτοκράτειρά του Joséphine, την οποία υποδύεται η Vanessa Kirby, το εξηγεί πιο ξεκάθαρα γι ‘αυτόν: «Νομίζεις ότι είσαι μεγάλος. Είσαι απλά ένα μικροσκοπικό κουτάκι που δεν είναι τίποτα χωρίς εμένα».

    Οι σκηνές μάχης απεικονίζουν αίμα και σώματα βυθισμένα στον πάγο, πυρκαγιές που καίνε και στρατιώτες που μπαίνουν στη μάχη υπό τις διαταγές ενός άνδρα που πίστευε ότι προοριζόταν για μεγαλείο. Το σλόγκαν της ταινίας αναφέρει: «Ήρθε από το τίποτα. Κατέκτησε τα πάντα».

    Ο Ναπολέων σηματοδοτεί την τελευταία ταινία του Scott μετά το The Last Duel και το House of Gucci του 2021. Η πρώτη του ταινία, The Duellists του 1977, έλαβε χώρα επίσης στη Γαλλία κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που προβάλλει τον ίδιο τον άνθρωπο. Σημειώνεται ότι ο Phoenix κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ για τον ρόλο του στο Gladiator, το οποίο σκηνοθέτησε ο Scott πριν από περισσότερα από 20 χρόνια.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Επιστρέφει δυναμικά ο Hugh Jackman με το “The Son”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles