21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλες εκπτώσεις στις συσκευές iPhone από έμπορους διαδικτυακών λιανικών πωλήσεων

    iPhone

    Σε μεγάλες εκπτώσεις σε όλες τις σειρές των συσκευών iPhones προχωρούν οι έμποροι διαδικτυακών λιανικών πωλήσεων, καθώς η Apple δίνει «μάχη» με την παρατεταμένη επιβράδυνση των πωλήσεων στη μεγαλύτερη αγορά smartphone του κόσμου.

    Σύμφωνα με το Reuters, αρκετοί πωλητές ηλεκτρονικών ειδών, ανακοίνωσαν για δεύτερη φορά φέτος, θεαματικές εκπτώσεις σε συσκευές iPhone που τέθηκαν σε ισχύ από αυτήν την εβδομάδα, μετά από τις μαζικές εκπτώσεις που προηγήθηκαν τον Ιανουάριο του 2019, και λίγο πριν η εταιρεία τεχνολογίας ανακοινώσει «βουτιά» των πωλήσεων της στην Κίνα.

    Ο αντιπρόσωπος Suning.Com δήλωσε ότι θα μειώσει την τιμή του iPhone XS κατά 1.000 γουάν (148,95 δολάρια). Η Suning είχε μειώσει τις τιμές άλλων μοντέλων iPhone τον Ιανουάριο μαζί με άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης, αλλά αυτές οι εκπτώσεις εξαιρούσαν τα iPhone XS.

    Η Pinduoduo, ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι γνωστός για την πώληση φθηνών προϊόντων, έχει επίσης ενημερώσει ότι θα προχωρήσει σε πώληση της έκδοσης των 64GB του iPhone XS έναντι τιμήματος 6.999 γουάν, προσφέροντας έκπτωση άνω των 1.000 γουάν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles