24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μεγάλος Διαγωνισμός: Κατέβασε την Android εφαρμογή της CitisNAV και κέρδισε ένα Android Tablet 10 ιντσών!

    Έχεις Android κινητό τηλέφωνο; Τώρα, μπορείς να αποκτήσεις και ένα Android tablet 10 ιντσών. Πώς; Κατεβάζοντας την εφαρμογή της CitisNAV στο κινητό σου και λαμβάνοντας μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό…

    Μάθε για την εφαρμογή CitisNAV


    Ένα λογισμικό που μετατρέπει άμεσα το Android κινητό σου τηλέφωνο σε συσκευή πλοήγησης GPS, με πλήρεις χάρτες, έτοιμη για χρήση στο αυτοκίνητο ή σε εξωτερικούς χώρους. Έχει δημιουργηθεί από την Creative Image Technologies (CIT), μια κορυφαία εταιρεία που εξειδικεύεται στον τομέα των εφαρμογών για κινητά τηλεφωνα και στην παραγωγή πρωτογενών ψηφιακών χαρτών μεγάλης ακρίβειας. Με φιλικό interface και δυνατότητα αγοράς χαρτών μέσα από την εφαρμογή, η εφαρμογή CitisNAV είναι το απόλυτο εργαλείο πλοήγησης χωρίς να χρειάζεστε να είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο WiFi ή 3G. Το λογισμικό CitisNAV είναι συμβατό με όλες τις Android versions και όλες τις αναλύσεις οθονών. Διάβασε περισσότερα εδώ.

    Μάθε για το Android tablet 10’’ που μπορείς να διεκδικήσεις


    Το MID Android tablet διαθέτει οθόνη 10 ιντσών με ανάλυση 1024×600 pixels, επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4GB, υποστήριξη WiFi, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης σε 3G δίκτυο μέσω εξωτερικού ασύρματου modem. Ενσωματώνει το  λειτουργικό Android 2.1, ενώ υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και έχει ήδη προεγκατεστημένες όλες τις σημαντικές εφαρμογές που χρειάζεσαι. To MID Android tablet κυκλοφορεί στην αγορά στην τιμή των 229€.

    Λάβε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό

    Γίνε εσύ εκείνος που θα κερδίσει το MID Android Tablet 10 ιντσών προσφορά της CitisNAV και του digitallife.gr. Δες πώς θα λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας.

    1. Κατέβασε την ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή CitisNAV στο Android smartphone σου (Προσοχή: ΔΕ χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο χάρτη προκειμένου να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό)
    2. Χρησιμοποιώντας το mail που έχεις στο λογαριασμό σου στην Google και το Android market και άφησε το σχόλιό σου για την εφαρμογή κάτω από αυτό το post.

    Έτσι, αυτόματα, συμμετέχεις στην κλήρωση για το MID Android Tablet 10 ιντσών.

    Ο διαγωνισμός διαρκεί από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2012. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28  Φεβρουαρίου 2012 στις 15:00 στα γραφεία μας, Μάγερ 15, 104 38, Αθήνα και ο νικητής θα ανακοινωθεί άμεσα από το digitallife.gr

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.gr, nethall.gr, jaba.gr,diagonismoi24.gr,kliroseis.gr, contests.grkerdiseto.blogspot.comwww.tixerakias.comwinthis.gr

    Όροι διαγωνισμού

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles