13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλος INSTAGRAM Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα LG TV Monitor 28”

    Αυτός είναι ο νέος μας μεγάλος διαγωνισμός, σε συνεργασία με την LG Electronics, και πραγματοποιείται μέσα από το Instagram. Αν αγαπάς το κοινωνικό δίκτυο αυτό και σου κρατά παρέα τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού στο σπίτι, τότε έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας και να διεκδικήσεις αυτή την πρόταση της LG. Είναι ένα TV Monitor 28” Smart HD Ready με ενσωματωμένο Wi-Fi.

    Το TV Monitor της LG συνδυάζει τις λειτουργίες τηλεόρασης και οθόνης υπολογιστή σε ένα προιόν. Η ανάλυση HD φέρνει θαυμάσια ποιότητα εικόνας και εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, οπτική αντίθεση και ευκρίνεια. Παρέχει ρεαλιστική ποιότητα εικόνας με μοναδική χρωματική ακρίβεια, ώστε καθιστοί ή όρθιοι να μπορείτε να απολαμβάνετε το ίδιο εξαιρετικό αποτέλεσμα στην εικόνα. Τα Smart TV Monitor της LG με Freeview Play και webOS 3.5 σας δίνουν τον έλεγχο και τη δυνατότητα να συνδυάσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση. Με το Freeview Play μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κανάλια και το streaming ταινιών και η κατ’ απαίτηση παρακολούθηση περιεχομένου ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολα. Η εύκολη σύνδεση με άλλες συσκευές μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi σας απαλλάσσει από την επαναλαμβανόμενη και κουραστική διαδικασία σύνδεσης όταν θέλετε να παρακολουθήσετε στην οθόνη περιεχόμενο από άλλες συσκευές. Έτσι, μπορείτε πια να απολαμβάνετε το περιεχόμενο του smartphone σας σε μεγάλη οθόνη. Επιπλέον, μπορείτε να απολαμβάνετετε τις ταινίες και τα παιχνίδια σας με ρεαλιστικό, στερεοφωνικό ήχο. Χάρη στο ενσωματωμένο στερεοφωνικό ηχείο, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε κανένα επιπλέον ηχείο κοντά στην οθόνη σας. Εμπνευσμένη από την ομορφιά και τη δύναμη της φύσης, η βάση ArcLine ολοκληρώνει τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της οθόνης.

    Οι όροι συμμετοχής σας στο μεγάλο μας διαγωνισμό είναι οι ακόλουθοι

    Κάντε follow το digitallife.gr στο Instagram
    Κάντε follow την LG_Hellas στο Instagram και
    – Κάντε tag 2 φίλους σας στο σχετικό post του διαγωνισμού μας στο Instagram (το οποίο θα βρείτε εδώ) και μπείτε στην κλήρωση!

    Είστε έτοιμοι;

    Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 14 Απριλίου 2020

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles