17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μείνετε ασφαλείς και κάντε τα πάντα με τη σειρά Samsung Galaxy S20

    Η σειρά Samsung Galaxy S20 (περιλαμβάνει τα μοντέλα S20, S20+ και S20 Ultra) από το όνομά της και μόνο εγγυάται την κορυφή στα Samsung κινητά. Προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα  σε φωτογραφία και video, έχει τον τρόπο να σας κάνει να μη θέλετε καν να πραγματοποιήσετε λήψεις με άλλο smartphone. Ένα smartphone της σειράς Galaxy S20 θα γίνει ο απόλυτος σύντροφός σας, τις ώρες που μένετε σπίτι, αλλά και στις προσεκτικές σας αποδράσεις εκτός. Μαζί του μπορείτε να περάσετε ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας με εφαρμογές όπως τα NetflixSpotify αλλά και ατελείωτο mobile gaming. Παράλληλα, μπορεί να αποτελέσει τον κόουτς σας στην άσκηση, που, αυτή την περίοδο, είναι απαραίτητη με τη βοήθεια της εφαρμογής Samsung Health, αλλά και να σας κάνει να παραμείνετε παραγωγικοί με app όπως τα Google Duo, η πλατφόρμα προστασίας Knox αλλά και το Samsung Kids για ό,τι χρειάζεται το παιδί σας τώρα που ο ελεύθερος χρόνος του είναι περισσότερος.

    Περάστε τη φωτογραφία σε άλλο επίπεδο

    Λεπτομέρεια και εκπληκτική ευκρίνεια σε κάθε φωτογραφία που θα τραβήξετε, ειδικότερα αυτή την περίοδο που ο ελεύθερος χρόνος φέρνει βόλτες στην πόλη με άπειρο φωτογραφικό ενδιαφέρον. Η σειρά Samsung Galaxy S20 εγγυάται Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορεί να προσφέρει σε Samsung κινητά η ναυαρχίδα του Galaxy S20. Χάρη στο  αισθητήρα υψηλότερης ανάλυσης (στα S20 και S20+ φτάνει τα 64MP, ενώ στο S20 Ultra τα 108MP!, εν συγκρίσει με τη σειρά S10), οι φωτογραφίες σας μπορούν να δώσουν έμφαση ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ακόμη όμως και αν χρειαστεί να κάνετε crop ή zoom, το θέμα σας θα είναι εκεί με τρομερή ευκρίνεια. Φυσικά, χάρη στους μεγάλους αισθητήρες, που απορροφούν περισσότερο φως, οι εικόνες σας είναι πεντακάθαρες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με τη λειτουργία Night.

    Κι αν θέλετε ακόμη περισσότερο zoom; Η τεχνολογία Space Zoom που θα βρείτε στα Galaxy S20, χρησιμοποιώντας συνδυασμό των Hybrid Optic Zoom και Super Resolution Zoom, μπορεί να συλλάβει χωρίς απώλειες θέματα που βρίσκονται ακόμη και σε πολύ μεγάλη απόσταση. Επιπλέον, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και το Single Take, τα Galaxy S20 μπορούν να καταγράψουν ταυτόχρονα φωτογραφίες και βίντεο από όλους τους φακούς, με όπως τα Live focus, cropped, Ultra Wide κ.ά.

    Στον τομέα του video προσφέρεται δυνατότητα καταγραφής επαγγελματικού επιπέδου σε ανάλυση έως και 8K. Η υποστήριξη της λειτουργίας Super Steady εγγυάται ευκρινή και σταθερά βίντεο, με μεγαλύτερη σταθεροποίηση κατά την κίνηση και με την ανάλυση κίνησης με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη, παρέχοντας πραγματικά επαγγελματικό αποτέλεσμα. Φυσικά, μπορείτε να συνδέσετε το S20 σας σε μία Samsung QLED 8K TV για να απολαύσετε στο έπακρο το περιεχόμενο που τραβήξατε ή να κρατήσετε στιγμιότυπα 33MP από ένα βίντεο 8K που τραβήξετε.

    Απογειώστε την ψυχαγωγία σας

    Ελεύθερος χρόνος στο σπίτι ή στις βόλτες στην πόλη; Η ψυχαγωγία σας απογειώνεται με τα Samsung Galaxy S20. Είτε θέλετε απλά να ακούσετε μουσική την ώρα που γυμνάζεστε είτε όταν κάνετε χαλαρές βόλτες μόνοι ή με τους φίλους σας, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια, χάρη στην ενσωμάτωση του Spotify στο Bixby Routines. Στην περίπτωση που έχετε παρέα μάλιστα, η λειτουργία Music Share επιτρέπει τη σύνδεση σε ηχείο άλλου χρήστη μέσω του smartphone του.

    Και καθώς αναφερόμαστε στην ψυχαγωγία, το ξέρατε ότι η Samsung έχει συνεργαστεί και με το αγαπημένο σας Netflix (που αυτή την περίοδο αποτελεί την απόλυτη συντροφιά σας) διαθέτοντας Galaxy S20 σε διάσημους σκηνοθέτες και να καταγράψουν περιεχόμενο βασισμένο σε διάσημες Netflix Originals παραγωγές; Η συνεργασία των δύο εταιρειών, εκτός των άλλων βέβαια, σας επιτρέπει να ανακαλύψετε περιεχόμενο στο Netflix, εύκολα και γρήγορα, μέσω των Samsung Daily, Bixby και Finder. Η Samsung συνεργάστηκε ωστόσο και με το Youtube, επιτρέποντάς σας να κάνετε share τα 8K videos που έχετε δημιουργήσει απευθείας στην εφαρμογή.

    Και όσο για τις βιντεοκλήσεις σας που αυτό τον καιρό έχουν πληθύνει καθώς δε θέλετε να χάσετε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται, στην ίδια πόλη, στην ίδια χώρα ή σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι πιο εύκολες από ποτέ με τα Samsung Galaxy S20. Η συνεργασία με το Google Duo σάς επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μία κλήση απευθείας από τον dialer, με ένα άγγιγμα, και να συνομιλήσετε με έως οκτώ φίλους σας ταυτόχρονα. Καθώς μάλιστα οι συσκευές διαθέτουν υπερευρυγώνιο φακό, όλη η οικογένεια μπορεί να συμμετέχει σε μία κλήση.

    Τέλος, οι gamers θα βρουν στη σειρά Samsung Galaxy S20 τον καλύτερο σύμμαχό τους στις ατελείωτες ώρες που μπορούν τώρα να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Διαθέτοντας οθόνη 120Hz, ταχύτατο επεξεργαστή, έως 12GB RAM, ήχο με τη συνεργασία της AKG, αλλά και την υποστήριξη του game booster (λειτουργεί στο παρασκήνιο και βελτιστοποιήσει τις ρυθμίσεις για κορυφαία απόδοση) αποτελούν πραγματικά την απόλυτη φορητή σας παιχνιδομηχανή.

    Κάντε …ακόμη περισσότερα

    Η ασφάλειά σας είναι ότι σημαντικότερο κάθε εποχή και φυσικά η Samsung φροντίζει γι’ αυτήν στις ναυαρχίδες της, ενσωματώνοντας το Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας της που προστατεύει τις συσκευές σας τόσο σε επίπεδο hardware όσο και software. Η Samsung έχει φυσικά μία εφαρμογή για κάθε επιθυμία σας, έτσι, τώρα που καλείστε να ασκείστε χωρίς την επίβλεψη κάποιου γυμναστή, αποτελεί τον κόουτς σας στους  στόχους ευεξίας με το Samsung Health. Φυσικά, όλο το περιβάλλον χρήσης ενός Samsung Galaxy S20 θα σας διευκολύνει σε κάθε τομέα χρήσης των συσκευών. Το One UΙ 2 είναι απλό, ξεκάθαρο και άκρως διαισθητικό, κάνοντας την πλοήγησή σας παιχνίδι.

    Όσον αφορά υπόλοιπα specs, θα συναντήσετε “έξυπνη” μπαταρία μεγάλης διάρκειας (έως 5000mAh) και ταχείας φόρτισης, ώστε να μη μένετε ποτέ από μπαταρία, ενώ στο κομμάτι του αποθηκευτικού χώρου η χωρητικότητα φτάνει έως και τα 512GB (στο S20 Ultra) για να χωρέσει τα πάντα: ό,τι χρειάζεστε αυτό τον καιρό, όλες τις φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές, καθώς και ό,τι απαιτείται για την τηλε-εργασία σας.

    Τα Samsung Galaxy S20 Series αποτελούν τον ιδανικό σύντροφό σας αυτή την περίοδο στο σπίτι ή τις αποδράσεις σας και όλα τα παραπάνω το αποδεικνύουν. Μία βόλτα για να τα δείτε από κοντά θα σας πείσει ακόμη και για τις παραμικρές λεπτομέρειες…

    Το Google Duo είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc. Χαρακτηριστικά της επωνυμίας Spotify αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του Spotify ή των δικαιοπαρόχων του.

    Sponsored by Samsung

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles