17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μέλος του Κυπριακού Internet Exchange (CYIX) έγινε η CL8

    Την ένταξή της στο Κυπριακό Internet Exchange (CYIX) που της επιτρέπει να ανταλλάσσει διαδικτυακή κίνηση απευθείας με τους άλλους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου, ανακοίνωσε η CL8. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η σύνδεση της με το CYIX εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της να βελτιώσει τη συνδεσιμότητα του δικτύου της και να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση δικτυακής συνδεσιμότητας.

    Επιπλέον, όπως αναφέρεται, η εξέλιξη αυτή θα επιτρέψει στη CL8 και στους πελάτες της να επωφεληθούν από το μειωμένο κόστος τοπικού διαδικτύου στην Κύπρο καθώς και από τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την τοπική απευθείας σύνδεση με το Κυπριακό Internet Exchange, όπως το χαμηλότερο latency and ψηλότερο bandwidth.

    Υπενθυμίζεται ότι, η CL8 παρέχει υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών. Με πρωτοποριακές εγκαταστάσεις στην πόλη της Λεμεσού, προηγμένη  τεχνολογία και καινοτόμες υπηρεσίες, παρέχει υπηρεσίες Data Center και Cloud στην τοπική και διεθνή αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles