14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μένουμε παραγωγικοί στο σπίτι με την υποστήριξη της LG!

    Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, είναι να παραμείνουν παραγωγικοί στο σπίτι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για αυτό, η LG Electronics (LG) μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών της προσφέρει λύσεις για να προσαρμοστούν στις νέες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουν. Με αρχικό στόχο την παροχή ευελιξίας η εταιρεία δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να ζουν κάθε στιγμή στο έπακρο.

    Είναι η καλύτερη στιγμή για την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής αποφεύγοντας τα γρήγορα γεύματα και τα deliveries. Με αφετηρία την κουζίνα και σύμμαχο τις οικιακές συσκευές της LG, από τους ψυγειοκαταψύκτες και τα ψυγεία ντουλάπες που διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και γευστικά μέχρι τα προηγμένα πλυντήρια πιάτων που εξοικονομούν χρόνο μακριά από το νεροχύτη, η εταιρεία διαθέτει μια συσκευή για κάθε βήμα της διαδικασίας στην προετοιμασία γευμάτων.

    Με το γεύμα της ημέρας να είναι έτοιμο, σειρά έχει η ψυχαγωγία. Η παραμονή στο σπίτι ποτέ δεν ήταν καλύτερη με τις έξυπνες τηλεοράσεις AI της LG, όπως η LG OLED ThinQAI TV, κρατώντας ικανοποιημένα όλα τα μέλη της οικογένειας με μεγάλο εύρος επιλογών από blockbuster ταινίες, πολυσυζητημένες σειρές αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα. Επιπλέον, για τους fans του pc και console gaming, οι OLED τηλεοράσεις καθώς και τα  UltraGearGaming monitor προσφέρουν ζωντανά χρώματα, απόδοση τέλειου μαύρου,  εξαιρετική ανάλυση, καθώς και ανταπόκριση σε πραγματικό χρόνο από τη NVIDIA G-SYNC, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία σε οποιοδήποτε περιβάλλον παιχνιδιού. Φυσικά, και οι μουσικόφιλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι καθώς τα Soundbars της LG μπορούν να προσφέρουν μια συναρπαστική ηχητική εμπειρία, καθώς ξεχωρίζουν για τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους και ιδιαίτερα για τον εξαιρετικό ήχο που επισφραγίζει και η συνεργασία της με την εταιρεία MERIDIAN.

    Τέλος, με την υγεία να αποτελεί πάντα βασική προτεραιότητα, πόσο μάλλον τώρα, η σωστή επιλογή κλιματιστικού για να διατηρείται ο χώρος αλλά και τα ρούχα καθαρά από μικρόβια είναι πιο κρίσιμη από ποτέ. Συγκεκριμένα, η LG διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών πλυντηρίων ρούχων με Τεχνολογία Ατμού TrueSteam™ που εξοικονομούν ενέργεια και ταυτόχρονα προσφέρουν βαθύ καθαρισμό χωρίς να καταστρέφουν τα υφάσματα. Επίσης, η εταιρεία αναλαμβάνει να δημιουργήσει και την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι με τη σειρά LG DUALCOOL και το φιλικό προς το περιβάλλον κλιματιστικό LG ARTCOOL Mirror 24K με ψυκτικό υγρό R32 το οποίο συνδυάζει την ενεργειακή απόδοση και τον κομψό σχεδιασμό. Η μονάδα κλιματισμού ενσωματώνει τον ισχυρό ιονιστή Plasmaster™, ο οποίος προστατεύει τους κατοίκους του σπιτιού από τις δυσάρεστες οσμές και τα βλαβερά σωματίδια με την εκπομπή άνω των 3.000.000 ιόντων. Με αυτόν τον τρόπο, αποστειρώνει και τον αέρα που διέρχεται μέσα από το κλιματιστικό αλλά και τις γύρω επιφάνειες, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλέστερο και πιο καθαρό περιβάλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles