17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Μέσα στο 2024 έρχονται τα remakes των Metal Gear Solid 3 και Silent Hill 2

    Τα remakes της Konami για τα Metal Gear Solid 3: Snake Eater και Silent Hill 2 θα κυκλοφορήσουν στο PlayStation 5 μέσα στο 2024, σύμφωνα τουλάχιστον με τη Sony Interactive Entertainment. Κανένα από τα δύο video games δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένο παράθυρο κυκλοφορίας από την Konami, αλλά πλέον θεωρείται βέβαιο ότι θα τα δούμε φέτος.

    Η νέα έκδοση του Snake Eater, γνωστή ως Metal Gear Solid Delta, σύμφωνα με την Konami, αποτελεί μια “πιστή μεταφορά της original ιστορίας και του σχεδιασμού του παιχνιδιού”, που θα αναβαθμίσει το gameplay με εκπληκτικά γραφικά και μια απρόσκοπτη εμπειρία για το χρήστη. Η Konami εφοδιάζει με “πρωτοφανή γραφικά και καθηλωτικό ήχο” το Metal Gear Solid Delta, και αν κρίνουμε από τα πρώτα πλάνα του remake, αναμένεται εντυπωσιακό.

    Το remake του Silent Hill 2 έχει αναλάβει η εταιρεία ανάπτυξης Bloober Team, το studio πίσω από τα παιχνίδια The Medium και Layers of Fear. Ο creative director και επικεφαλής σχεδιασμού της Bloober Team, Mateusz Lenart, δήλωσε το 2022 ότι το remake θα “διατηρήσει την ατμόσφαιρα που έκανε το Silent Hill 2 εξαιρετικό, ενώ παράλληλα θα εκσυγχρονίσει πολλές πτυχές του συνολικού gameplay του παιχνιδιού”.

    Διαβάστε επίσης:

    Απίστευτο! 13χρονος gamer κατάφερε να “τερματίσει” το ανίκητο Tetris (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles