20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Μέσα στο καλοκαίρι τα αποκαλυπτήρια του Dragon Age: Dreadwolf (trailer)

    Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το Dragon Age: Dreadwolf και σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το sequel στα Game Awards του 2018. Σήμερα, λοιπόν, για να βεβαιωθούν οι fans ότι δεν ξεχάστηκε εντελώς το παιχνίδι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη, η Bioware και η EA έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη teaser που προμηνύει μια “πλήρη αποκάλυψη” μέσα στο καλοκαίρι του 2024.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Το trailer προσφέρει ένα κινηματογραφικό πέρασμα πάνω από τον χάρτη του Thedas και μερικά πλάνα τοποθεσιών, που δίνουν μια μικρή γεύση. Το video ολοκληρώνεται με ένα μήνυμα που ανακοινώνει τα αποκαλυπτήρια του επόμενου καλοκαιριού.

    Εξακολουθούμε να γνωρίζουμε πολύ λίγα για το τι περιλαμβάνει το Dreadwolf. Είναι γνωστό μόνο ότι λαμβάνει χώρα στο Tevinter και θα περιλαμβάνει τον Solas (τον τίτλο Dread Wolf) και τους νέους χαρακτήρες Bellara και Davrin, για τους οποίους δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως. Ελπίζουμε ότι η Bioware θα ανοίξει τα χαρτιά της για το παιχνίδι αρκετά μέσα στο επόμενο έτος, αφού οι fans περιμένουν τόσο καιρό για να δουν τι θα ακολουθήσει στο Dragon Age mythos.

    Διαβάστε επίσης:

    GTA 6: Ανακοινώθηκαν οι πλατφόρμες κυκλοφορίας – Τι θα γίνει με το PC

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles