20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Μετά το Nun 2, έρχεται ο Εξορκιστής! Δείτε το νέο trailer για το επερχόμενο sequel

    Το Nun II έχει πραγματοποιήσει ήδη την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες, επεκτείνοντας την ιστορία του Valak στο Conjuring Universe. Ωστόσο, οι fans του είδους αναμένουν με μεγαλύτερη ανυπομονησία το The Exorcist: Believer.

    Ο David Gordon Green και ο Danny McBride αναδιαμορφώνουν την αφήγηση μετά την πρώτη ταινία, με το sequel να βρίσκει τον Pazuzu πίσω στη δράση. Είναι ενδιαφέρον ότι, ενώ ο δαίμονας αγωνίστηκε να συντρίψει τους ήρωες στο παρελθόν, τώρα κρατά το “κλειδί” για να βλάψει τους αντιπάλους, αποκαλύπτοντας το πλήρες εύρος της απειλητικής δύναμής του. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Olivia Marcum, Raphael Sbarge, Lidya Jewett, E.J. Bonilla, Antoni Corone και Linda Boston.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, “μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.  

    Σημειώνεται ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Οκτωβρίου.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles