15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο Metal Gear αφήνει το στρατηγικό stealth για χάρη του ξέφρενου action

    Όταν μία σειρά παιχνιδιών καταξιώνεται με ένα συγκεκριμένο είδος gameplay, τότε αν αποφασίσεις να φτιάξεις μία συνέχεια, είτε δεν αλλάζεις ριζικά το gameplay, ή ονομάζεις το νέο παιχνίδι κάπως αλλιώς. Ανεξάρτητα από αυτή την πραγματικότητα, το Metal Gear Rising Revengeance αναμένεται να προσφέρει μία πολύ δυνατή εμπειρία. Το παιχνίδι εγκαταλείπει τον Solid Snake ως πρωταγωνιστή, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε ήδη ως γερασμένος στο Metal Gear 4.

    Ο νέος ήρωας θα είναι ο Raiden (όχι αυτός του Mortal Kombat), τον οποίο σίγουρα θυμάστε από το Metal Gear 4. Αντίθετα από τον Snake, που ακολουθούσε μία στρατηγική stealth με πιστόλια και assault rifles, ο Raiden είναι υπεράνθρωπα ευλύγιστος και χρησιμοποιεί high tech σπαθιά που παράγουν υψηλές συχνότητες ώστε να κόβουν ακόμα και τα πιο σκληρά υλικά.

    Το gameplay θα είναι γρήγορο, έντονο, βίαιο και υπερβολικό, σχεδόν σαν anime. Ο Raiden θα κινείται πολύ γρήγορα, θα κάνει μεγάλα άλματα, και θα σκοτώνει τον ένα εχθρό μετά τον άλλο, σε ανοικτούς χώρους, με τις λεπίδες του. Μάλιστα την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η εταιρεία Platinum, που είχε φτιάξει και το Bayonetta, το οποίο είχε παρόμοιο gameplay.

    Στη διάρκεια της υπόθεσης θα μάθουμε περισσότερα για τα κυβερνο-εμφυτεύματα που έχει σε όλο του το σώμα (ακόμα και το αίμα) ο Raiden, και πως εξελίχθηκε σε δεινό πολεμιστή από μικρό παιδί. Επίσης το Metal Gear Rising Revengeance, αντίθετα από τους προκατόχους του, δεν θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS3, αλλά επίσης για Xbox360 και PC.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles