18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! O Marvel Jesus είναι εδώ… Δείτε το 1ο trailer τoυ Deadpool and Wolverine!

    Όλη η υφήλιος και ειδικότερα οι fans της Marvel και των superheroes movies περίμεναν πως και πως την επιστροφή του Deadpool, μιας ταινίας που φιλοδοξεί να σπάσει τα κοντέρ στο box office και το… κυριότερο να κάνει τους fans να «ερωτευθούν» ξανά τη Marvel. Το πρώτο πολυαναμενόμενο trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο του Superbowl  δεν θα μπορούσε παρά να σκορπίσει κύματα ενθουσιασμού στους λάτρεις των superhero movies και του εκκεντρικού ήρωα που υποδύεται ο απολαυστικός Ryan Reynolds.

    Ύστερα λοιπόν από 6 χρόνια που το franchise των X-Men εξαγοράστηκε από την Disney (το συμπεραίνετε και από τον τίτλο), η νέα ταινία θα εστιάζει στις περιπέτειες του αθυρόστομου μισθοφόρου αλλά και στον πιο αγαπητό X-Men ever, o οποίος φυσικά δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο Hugh Jackman. Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο πρώτο αυτό trailer, o Deadpool τα έχει κάνει μαντάρα με το ταξίδι στο χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι οδηγεί την TVA (η Time Variance Authority που είναι υπεύθυνη για το χωροχρονικό συνεχές και την είδαμε στη σειρά Loki) να επέμβει και να τον περιορίσει, καθώς με τις πράξεις έχει παρέμβει στη ροή του χρόνου… Το trailer πλαισιώνεται από μπόλικες σκηνές δράσης, αλλά και από την πολύ σύντομη εμφάνιση του Wolverine (ο οποίος όμως δεν αποκαλύπτει το πρόσωπο του). Η δε πολύ καυστική φράση που ξεστομίζει ο Deadpool και η οποία αναφέρει ότι είναι ο… «Marvel Jesus» (Ιησούς της Marvel), δηλαδή ο άνθρωπος και ο χαρακτήρας που θα σώσει το MCU από την ανυποληψία και τις εισπρακτικές αποτυχίες των τελευταίων ετών είναι πραγματικά… όλα τα λεφτά!

    Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω (η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου στις Η.Π.Α.) και καλύτερα ας αφήσουμε τον Deadpool να μιλήσει…

    Δείτε επίσης: 

    Hugh Jackman: Σκληρή προπόνηση 6 μηνών για να υποδυθεί το Wolverine στο Deadpool 3

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles