21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Metaverse: Εικονικό ξενοδοχείο από τη CitizenM έρχεται στο «The Sandbox»

    Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει αρκετές εταιρείες να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο metaverse, αφού ο εικονικός κόσμος έχει εξελιχθεί σε ένα νέο πεδίο οικονομικής δραστηριότητας με σημαντικές προοπτικές.

    Τώρα ήρθε και η στιγμή να δούμε και ένα ξενοδοχείο της CitizenM στο «The Sandbox», το οποίο όμως μελλοντικά θα αποτελέσει ξενοδοχείο στον πραγματικό κόσμο.

    Αναλυτικά, προσεχώς η CitizenM θα αποκτήσει ένα «LAND site» μέσα στο The Sandbox. Μόλις αγοράσει την «έκταση», θα οικοδομήσει εκεί ένα εικονικό ξενοδοχείο, στο οποίο τα avatar θα εργάζονται, θα κοιμούνται και θα παίζουν», σύμφωνα με την εταιρεία. Η ανέγερση του ξενοδοχείου θα χρηματοδοτηθεί από τις πωλήσεις 2.000 NFT, τα οποία είναι συνδεδεμένα με «έπαθλα», εξαγοράσιμα σε όλα τα ξενοδοχεία της εταιρείας στον πραγματικό κόσμο, όπως εκπτώσεις ή δωρεάν ποτό.

    Τα NFT θα πωληθούν στην ίδια τιμή. Ο κάθε αγοραστής θα καταταγεί τυχαία σε ένα από τρία επίπεδα: 1.500 στο επίπεδο «regular» πολιτών της εικονικής δομής, 450 στο επίπεδο «regular» πολίτες και 50 στο επίπεδο «legendary» πολίτες. Τα ανώτερα επίπεδα συνοδεύονται από καλύτερες αμοιβές και η σπανιότητά τους έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την αξία του NFT.

    Διαβάστε επίσης:

    Viral στο Tik Tok οι αντιδράσεις μιας μαμάς σε συναυλία του Έλτον Τζον (video)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles