17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft και ο “ανάρμοστος” rapper…

    Ο ανερχόμενος Αμερικανός rapper Machine Gun Kelly (MGK) φαίνεται πως είχε “μισθωθεί” από ένα κατάστημα της Microsoft στην Ατλάντα για μία ιδιωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εκεί.

    Ο MGK, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του κομματιού “Hold on” (Shut up), φαίνεται ότι έφτασε στο σημείο να “ραπάρει” και κάποιους λίγο πιο… ανάρμοστους στίχους απ’ ό,τι αναμενόταν, αναφέροντας τη φράση “f*** these computers”. Αυτό, βέβαια, από μόνο του δε θα έλεγε και πολλά, αν δε συνέχιζε χοροπηδώντας κυριολεκτικά στα “τραπέζια” του καταστήματος που περιείχαν laptops και tablets.

    Σε ένα video, μάλιστα, που κυκλοφόρησε από το event, φαίνεται ξεκάθαρα ο MGK να ραπάρει πάνω στα τραπέζια του καταστήματος, αλλά και να πετάει μία διαφημιστική πινακίδα προώθησης κάποιας συσκευής.

    Αν και δεν είναι ακόμη σαφές αν προκλήθηκαν ζημιές από αυτή του την ενέργεια, το σίγουρο είναι το πάρτυ διακόπηκε άμεσα και, μάλιστα, κλήθηκε η αστυνομία

    Από τη Microsoft σχολιάζουν ότι η εταιρεία δε σχετίζεται με το event, παραδέχονται πάντως ότι μία τέτοια συμπεριφορά “μπορεί να θεωρείται κατάλληλη για συναυλία, δεν είναι σε καμία περίπτωση ιδανική για ένα κατάστημα”.

    Δείτε το video

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles