13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Μία Action Camera της SENCOR θα γίνει ο αξιόπιστος σύμμαχος φέτος το καλοκαίρι!

    Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, παραλία, εξορμήσεις, δράση, θαλάσσια σπορ, ποδήλατο, πατίνι, βόλτες με φίλους και τόσες άλλες δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, στη φύση, στη θάλασσα ή το βουνό! Και ποιος δε θέλει να κρατήσει τις μοναδικές στιγμές που έζησε με τους αγαπημένους του, τους φίλους του, τα παιδιά του, και να μπορεί να τις ξαναδεί;

    Action cam sencor 2

    Ο καλύτερος σύμμαχος για να απαθανατίσεις τις μοναδικές σου στιγμές είναι μία Action Cam της SENCOR, που θα γίνει το αγαπημένο σου gadget για το φετινό καλοκαίρι.

    Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη.

    3CAM 4K20WR: Όλα σε ένα με ασύρματο χειριστήριο!

    Η Αction Camera 3CAM 4K20WR της SENCOR σε ακολουθεί σε νερό, στεριά και αέρα ενώ παράλληλα μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχό της από το ασύρματο τηλεχειριστήριο ή από το smartphone σου μέσω του συμβατού app σε iOS και Android. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε όλες τις δραστηριότητες σε νερό ή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθώς είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 30 μέτρα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ειδική αδιάβροχη θήκη. Με εγγραφή video 4K σε 30fps με αισθητήρα CMOS SONY και φακό 6 επιπέδων  μπορεί να σε ακολουθήσει σε κάθε σου περιπέτεια. Στην οθόνη 2’’ μπορείς να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο ή να αναπαράγεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες ή video που τράβηξες. Είναι εξοπλισμένη με δυνατότητα  λειτουργίες Slow Motion και Time Lapse για να κάνεις τις δημιουργικές σου ιδέες, πράξεις.

    3cam4K04WR

    3CAM 4K03 και 3CAM 4K04: Η κλασσική και αξιόπιστη με πολλά αξεσουάρ!

    Αν πάλι προτιμάς μια κλασσική λύση δες τις 3CAM 4K03 και 3CAM 4K04 της SENCOR οι οποίες θα καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις σου. Οι κάμερες διαθέτουν αδιάβροχη θήκη με την οποία μπορείς να πραγματοποιήσεις υποβρύχιες λήψεις έως και 60 μέτρα και να τη χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε δραστηριότητά σου καταγράφοντας βίντεο σε υψηλή ανάλυση 4Κ στα 30fps. Με τον αισθητήρα CMOS SONY και τον γυάλινο φακό 6 στρώσεων επιτυγχάνεται μεγαλύτερη σταθερότητα στη λήψη και απαθανατίζεις μοναδικές στιγμές, ακόμα και σε συνθήκες η κάμερα που δεν είναι και τόσο σταθερή. Διαθέτουν οθόνη διάστασης 2″ καθώς επίσης WiFi για εύκολη σύνδεση με το smartphone και το tablet ενώ η 3CAM 4K04 έχει και τηλεχειριστήριο για απομακρυσμένο χειρισμό. Επιπλέον, περιλαμβάνουν εφεδρική μπαταρία, εξάρτημα για τοποθέτηση της κάμερας σε κράνος και ζώνη αλλά και πολλά ακόμη αξεσουάρ για να έχεις πάντα μαζί σου την αγαπημένη σου κάμερα.

    Ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις από κατάβαση downhill με το ποδήλατο ή απλή βόλτα στη γειτονιά σου, εξερεύνηση του βυθού της θάλασσας ή scuba diving, θαλάσσιο σκι ή wakeboard, ελεύθερη πτώση ή πτώση με αλεξίπτωτο, πατίνι με τα παιδιά σου, παιχνίδια στη θάλασσα με κουλούρες, tubes ή banana, σίγουρα κάποια από τις Action Cam της Sencor θα γίνει ο απόλυτός σου σύμμαχος  στη δράση και στη διασκέδαση!

    Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου φέτος το καλοκαίρι μην ξεχάσεις να αγοράσεις μία action cam Sencor για να απαθανατίσεις τις αγαπημένες σου δραστηριότητες! Θα τις βρεις σε καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, καταστήματα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών καθώς και online.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles