16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μια κυπριακής έμπνευσης καινοτόμος πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού επεκτείνεται τώρα σε Μεξικό και Δομινικανή Δημοκρατία

    book your wedding day

    Μετά την τεράστια επιτυχία της στις αγορές γαμήλιου τουρισμού στην Κύπρο και την Ελλάδα, η κυπριακής έμπνευσης παγκόσμια καινοτόμος πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού BookYourWeddingDay.com επεκτείνεται τώρα σε δύο νέες αγορές, και πιο συγκεκριμένα στις αγορές του Μεξικού και της Δομινικανής Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο αυτό  ξεκίνησε πρόσφατα η εκπαίδευση των ντόπιων τουριστικών επιχειρήσεων και μέχρι τα τέλη του 2017 αναμένεται να ενσωματωθούν στην πλατφόρμα χώροι διεξαγωγής πολιτικών γάμων από τις δυο χώρες της Λατινικής Αμερικής, δίνοντας στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να βρουν διαθέσιμες ημερομηνίες στον επιθυμητό χώρο και να πραγματοποιήσουν την κράτηση για τον γάμο τους εύκολα και γρήγορα. Να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com συντονίζει και αυτοματοποιεί την όλη διαδικασία κράτησης και επικύρωσης ημερομηνίας πολιτικού γάμου, απαλλάσσοντας τους ενδιαφερόμενους από  χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com που αποτελεί κυπριακή ευρεσιτεχνία, έχει αγκαλιαστεί από τις τοπικές αρχές και την τουριστική βιομηχανία της Κύπρου για την  σημαντική συμβολή της στο τουριστικό προϊόν της Κύπρου. Σχεδόν όλοι οι Δήμοι και ξενοδοχεία της Κύπρου που ασχολούνται με τον γαμήλιο τουρισμό συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή. Τα πρωτεία κατέχει ο Δήμος Αγίας Νάπας με περίπου 500 κρατήσεις γάμων μέσω της πλατφόρμας που έγιναν την περίοδο από 14 Μαρτίου 2017 μέχρι και σήμερα, ακολουθούμενος από τους Δήμους Πάφου και Γεροσκήπου, ενώ σε επαρχιακό επίπεδο η Πάφος κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα με 800 κρατήσεις.

    Αναφερόμενος στο γεγονός, ο κ. Νάσος Χατζηγεωργίου, Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Περιφέρειας Πάφου, δήλωσε: «Η επαρχία Πάφου έχει λάβει 800 κρατήσεις γάμων μέσω της πλατφόρμας από τις 14 Μαρτίου 2017 μέχρι σήμερα, κυρίως για το 2018 και το 2019 αλλά και κάποιες για το 2017 και το 2020. Η επαρχία Πάφου αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό μέχρι σήμερα σε κρατήσεις μέσω του BookYourWeddingDay.com (όλα τα δημαρχεία μαζί). Ένας από τους λόγους, κατά τη γνώμη μου, είναι το γεγονός ότι η Πάφος ήταν η πρώτη που συμμετείχε στην πρωτοποριακή πλατφόρμα. Επίσης, η Πάφος, γενέτειρα της Αφροδίτης, της θεάς της ομορφιάς και του έρωτα, είναι γνωστή ως ένας ρομαντικός προορισμός.

    Από την πλευρά της η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της πλατφόρμας, κα. Μαρία Ευριπίδη, δήλωσε σχετικά: «Έχοντας λάβει σημαντικές διακρίσεις τόσο σε τοπικούς όσο και σε διεθνείς διαγωνισμούς καινοτομίας και έχοντας επισυνάψει στρατηγικές συνεργασίες με δύο από τους μεγαλύτερους τουριστικούς κολοσσούς παγκοσμίως, την TUI UK και την Thomas Cook, συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία και τη συμβολή μας στον τομέα του τουρισμού και της οικονομίας. Είμαστε περήφανοι που όχι μόνο έχουμε καθιερωθεί στην αγορά γαμήλιου τουρισμού της Κύπρου και της Ελλάδας, αλλά κάνουμε πραγματικότητα και την επέκταση μας στο εξωτερικό, ως μια καινοτόμα λύση που αυτοματοποιεί τη διαδικασία επικύρωσης ημερομηνίας γάμου».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles