17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μία… πρωτότυπη μορφή διαφήμισης στα γερμανικά τρένα

    Πόσα είδη διαφημίσεων μπορείτε να σκεφτείτε; Αφίσες; Ραδιοφωνικές διαφημίσεις; Banners; Βλέπετε και ακούτε διαφημίσεις παντού, αυτό όμως που θα διαβάσετε τώρα είναι ένα εντελώς διαφορετικό concept σε σχέση με ό,τι έχετε δει έως σήμερα.

    vibrate-advert-train

    Δίνει το “παρών” στα γερμανικά τρένα, κάνοντας όσους προσπαθούν να χαλαρώσουν, ξεκουράζοντας το κεφάλι τους στα… παράθυρα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, να ζήσουν μία πραγματική… έκπληξη. Με τη βοήθεια ενός ειδικού πομπού που στέλνει δονήσεις υψηλής συχνότητας στο τζάμι, ένα άτομο μπορεί να ακούσει αυτή τη διαφήμιση, μέσω της τεχνολογίας οστικής αγωγιμότητας.

    Πρόκειται για μία πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια στα τρένα που πηγαίνουν από το Μόναχο στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, από την εταιρεία BBDO για λογαριασμό της Sky Deutschland. Η διαφήμιση που ακούει κάθε ταξιδιώτης αφορά, συγκεκριμένα, τη νέα mobile app της Sky.

    Όπως αναφέρει η BBDO Germany, “οι επιβάτες εκπλήσσονται και ενθουσιάζονται από τη νέα αυτή μορφή διαφήμισης”, έτσι ο οργανισμός σκοπεύει να επεκτείνει αυτό το είδος διαφήμισης και στην υπόλοιπη χώρα.

    Πρόκειται για μία τεχνολογία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και περαιτέρω στο χώρο της διαφήμισης και ήδη χρησιμοποιείται σε ορισμένα ακουστικά και ακουστικά βαρηκοΐας.

    Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι ίσως δεν ενθουσιάσει τους πάντες αυτή η προσέγγιση (ειδικότερα όσους θέλουν να… χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού), αλλά, σε κάθε περίπτωση, η καινοτομία που κρύβει μάς ιντριγκάρει λιγάκι... (Χμμμ… Λιγάκι είπαμε, μη φωνάζετε).

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles