18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μία σοκολατένια μπάρα στο… “διάστημα”

    Φαίνεται πως η Red Bull δεν είναι η μόνη εταιρεία που επωφελήθηκε από τη μανία με τον Felix Baumgartner και το “πήδημά” του.


    Η Kit Kat και οι “διάσημες” σοκολατένιες μπάρες της επιχειρούν να κλέψουν λίγη από τη δόξα του, στέλνοντας στο διάστημα μία απ’ αυτές για ένα “fun break”, σύμφωνα με την JWT London, τη διαφημιστική εταιρεία πίσω από αυτή την ενέργεια.

    Η σοκολάτα Kit Kat, που προσαρτήθηκε σε ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, ξεκίνησε το ταξίδι της από το Cambridgeshire του Ηνωμένου Βασιλείου φτάνοντας έως τα 116.490 πόδια (πολύ κοντά δηλαδή στο ύψος που έφτασε ο Felix τα 127.000 πόδια). Η εταιρεία μοιράστηκε το υλικό online, στα πρότυπα της επιχείρησης της Red Bull, με τη βοήθεια μίας Go Pro κάμερας που ήταν προσαρτημένη στη σοκολατένια μπάρα.

    Η επιτυχία του εγχειρήματος, βέβαια, όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν ήταν η ίδια, με το video να παρακολουθούν μόλις 10.000 άτομα. Ε, σε σύγκριση με τα 8 εκατομμύρια που “κόλλησαν” στο Youtube για την προσπάθεια του Felix Baumgartner, όπως καταλαβαίνετε, η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά φανταζόμαστε πως όλοι μπορείτε να σκεφτείτε το λόγο…

    Σε κάθε περίπτωση, δείτε το video της Kit Kat

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles