18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μοιάζει με iPhone, αλλά είναι το Philips SpeechAir!

    Μπορεί να μοιάζει με smartphone και να έχει σχεδιαστικές λεπτομέρειες και διαστάσεις που θυμίζουν το iPhone, όμως το Philips SpeechAir είναι ένα μαγνητοφωνάκι με οθόνη αφής, σύνδεση wi-fi και κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής.

    γηξ

    Γιατί όμως να μη χρησιμοποιήσεις αντ΄αυτού την εγγραφή φωνής του κινητού σου;  Για όλους εμάς που θέλουμε να καταγράψουμε μια συνομιλία, μια χαρά είναι το κινητό μας. Για τους επαγγελματίες όμως που μπορεί να μαγνητοφωνούν όλη τη διάρκεια της μέρας, όπως δημοσιογράφοι, γιατροί, δικηγόροι, μια πολύ καλή συσκευή όπως αυτή σημαίνει πως δεν χρειάζεται να σβήσει το κινητό σου από μπαταρία κατά της διάρκεια της διαδικασίας.

    Επειδή το Philips SpeechAir είναι ειδικά κατασκευασμένο για υπαγόρευση, έχει κουμπιά στο πλάι ώστε να ξεκινάει και να σταματάει γρήγορα η εγγραφή. Δεν χρειάζεται δηλαδή, να ψάχνεις τη ειδική εφαρμογή που βρίσκεται σε έναν φάκελο κάπου στη μνήμη του κινητού σου.

    Η συσκευή έχει τρία μεγάλα μικρόφωνα 360 μοιρών στη πάνω δεξιά γωνία, οπότε δεν χρειάζεται να το κουνάς πάνω-κάτω σαν να έχεις ένα αξεσουάρ-μικρόφωνο κολλημένο στο κινητό. Και η κάμερα στο πίσω μέρος σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις μια φωτογραφία ή ένα προϊόν στη μαγνητοφώνηση, καθώς λειτουργεί σαν σκάνερ barcode. Η μεταφορά των αρχείων στον υπολογιστή γίνεται μέσω Bluetooth, wi-fi ή χρησιμοποιώντας την ειδική συσκευή που περιέχεται στην συσκευασία.

    Η Philips δεν έχει δώσει ακόμα λεπτομέρειες ως προς τη τιμή της συσκευής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles