21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Michael Kors: ανακοίνωσε δύο premium Android Wear smartwatches

    Δύο νέα ρολόγια που «τρέχουν» Android Wear ανακοίνωσε πρόσφατα ο γνωστός οίκος Michael Kors και ξεχωρίζουν για την… εξεζητημένη ποιότητα κατασκευής τους. Ο λόγος για τα Dylan και Bradshaw που ανήκουν στη σειρά Access της εταιρίας και απευθύνονται σε λάτρεις του στιλ αλλά και της τεχνολογίας.

    michael-kors-access-bradshaw

    Το πιο «οικονομικό» από τα δύο, το “Dylan”, διαθέτει λουράκια σιλικόνης και έρχεται σε ροζ χρυσό και μαύρο χρώμα, ενώ το ελαφρώς πιο ακριβό “Bradshaw” θα διατεθεί σε πέντε διαφορετικά χρώματα και έχει λουράκια από ανοξείδωτο ατσάλι σε δύο χρυσά χρώματα. Όπως είναι αναμενόμενο, τα δύο ρολόγια έχουν «χοντρό» σκελετό για όσους προτιμούν τα μεγάλα ρολόγια, με διαμέτρους αντίστοιχα 46 mm και 44.5mm για το Dylan και το Bradshaw.

    michael-kors-access-android-wear-smartwatch

    Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια με των υπόλοιπων Android Wear smartwatches, έτσι θα τα βρείτε ιδιαίτερα γνώριμα: οθόνες ανάλυσης 320×290 pixels με “flat tire” όπως τα Moto 360, Qualcomm Snapdragon 210 chipset, ηχείο και λειτουργίες για αθλητές. Φυσικά έχουν αρκετά προεγκατεστημένα watchfaces που μιμούνται την εμφάνιση των αναλογικών ρολογιών της εταιρίας, ενώ συνδέονται τόσο με Android όσο και με iOS συσκευές.

    Τα ρολόγια έχουν κοστολογηθεί όσο και οι βασικές εκδόσεις του Apple Watch παρότι διαθέτουν καλύτερα υλικά κατασκευής, έτσι για το Michael Kors Access Dylan θα ξοδέψετε $350 και για το Bradshaw οι τιμή του κυμαίνεται μεταξύ $350 και $395.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles