18.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Mickey 17: Μετά το Batman, ο Robert Pattinson υποδύεται τον «αναλώσιμο»

    Η Warner Bros. Pictures επιβεβαίωσε ότι ο συγγραφέας και σκηνοθέτης των Snowpiercer και The Host Bong Joon-ho αυτή την περίοδο πραγματοποιεί τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας, που αναμένεται να συζητηθεί. Πρόκειται για το επόμενο κεφάλαιο του φιλμ Parasite, που θα φέρει τον τίτλο Mickey 17, θα αποτελεί μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας και θα πρωταγωνιστεί ο Robert Pattinson.

    Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή, όμως η Warner Bros. αναφέρει ότι ο Bong έγραψε το σενάριο με βάση το βιβλίο Mickey 7 του Edward Ashton. Μαζί με τον Pattinson παίζουν οι Mark Ruffalo και Naomi Ackie.

    Το Mickey 7 τοποθετεί στο επίκεντρο τον «αναλώσιμο» – έναν υπάλληλο που πηγαίνει σε μια αποστολή στον παγωμένο κόσμο του Nifheim και αρνείται να αφήσει τον κλώνο αντικαταστάτη να του πάρει τη θέση. Μετά από μια αποστολή, επιστρέφει και ανακαλύπτει ότι ο αντικαταστάτης του έχει ήδη πιάσει δουλειά.

    Η παραγωγή της Warner Bros, που βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, αναμένεται να προβληθεί στις 29 Μαρτίου του 2024.

    Δείτε στη συνέχεια το teaser trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Νωρίτερα θα έρθει στις αίθουσες η ταινία «The Flash» με τον Ezra Miller

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles