17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft ChatGPT-4: Ευκολότερη πρόσβαση χωρίς λίστα αναμονής

    Η Microsoft λάνσαρε το Bing με ChatGPT τον προηγούμενο μήνα σε beta έκδοση και φυσικά κατάφερε να προσελκύσει αμέσως το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου. Τώρα, η εταιρεία φαίνεται να “ανοίγει” την ανανεωμένη μηχανή αναζήτησης σε οποιονδήποτε θέλει να τη χρησιμοποιήσει, σύμφωνα με όσα επισημαίνει το Windows Central. Ενώ η σελίδα εγγραφής προς το παρόν αναφέρει ότι υπάρχει λίστα αναμονής, το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να επιλέξουν «sign in», προκειμένου να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση. Η εταιρεία προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιώσει την αλλαγή, ωστόσο ενδέχεται να μάθουμε περισσότερα σε σχετική εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα. Η Microsoft θα εισάγει εργαλεία που υποστηρίζονται από AI για τη σουίτα Microsoft 365 και SalesForce Dynamic 365, αλλά είναι πιθανό επίσης να ανακοινώσει αλλαγές στο Bing.

    Σημειώνεται ότι η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το νέο Bing τροφοδοτείται από το GPT-4 τις τελευταίες πέντε εβδομάδες, δηλαδή πολύ πριν αποκαλυφθεί η είδηση από την OpenAI. Το τελευταίο γλωσσικό μοντέλο της OpenAI (LLM) έχει ανατρέψει τα δεδομένα στον κόσμο της τεχνολογίας με την ικανότητά του να χειρίζεται τόσο κείμενο όσο και εικόνες. Ωστόσο, οι δημιουργοί της OpenAI διευκρινίζουν ότι το νέο αναβαθμισμένο γλωσσικό μοντέλο Τ.Ν. θα εξακολουθεί να «υποκύπτει» σε λάθος εκτιμήσεις και κείμενο το οποίο ενδέχεται να είναι επιθετικό και επιβλαβές, όμως αναμφίβολα θα προσφέρει ακόμη πιο ακριβή αποτελέσματα σε σύγκριση με τον προκάτοχό του (έκδοση 3.5).

    Διαβάστε επίσης:

    NOVA: Ήρθε το νέο καρτοκινητό FREE2GO με ανανέωση από €8 και χρέωση ανά δευτερόλεπτο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles