22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft: Η Apple μας αντιγράφει, είναι ξεκάθαρο…

    Η αυξανόμενη εστίαση της Apple στο iPad Pro είναι ζωντανή απόδειξη ότι το Cupertino πλέον στοιχηματίζει σε μεγάλες συσκευές 2 σε 1, ενώ αρχικά αγνοούσε τη συγκεκριμένη αγορά και μάλιστα φαινόταν να “παίζει” με τη Microsoft γιατί είχε επενδύσει σε αυτήν. Γι ‘αυτό το λόγο ο γενικός διευθυντής στο τμήμα των Surface της Microsoft Ryan Gavin δήλωσε ότι είναι σαφές ότι η Apple αντιγράφει την εταιρεία του, χρησιμοποιώντας τις ίδιες ιδέες σε προϊόντα όπως το iPad Pro.

    microsoft-apple

    “Τελειοποιούμε τα προϊόντα μας στην κατηγορία 2 σε 1 εδώ και χρόνια και όταν κυκλοφόρησε το Surface αρχικά, όλοι το είδαν με αρκετό σκεπτικισμό, συμπεριλαμβανομένης και της Apple. Στη συνέχεια ακολούθησαν την πορεία μας και το iPad Pro είναι ένα σαφές παράδειγμα”, ανέφερε σε συνέντευξή του στο Business Insider που μας μεταφέρει το secnews.gr.

    Ο Gavin ανέφερε ότι κατά την ανάπτυξη των νέων μοντέλων Surface, “δεν εξετάσαν μοντέλα της Apple”, αν και παραδέχτηκε ότι η εταιρεία του συνήθως δίνει προσοχή στους αντιπάλους της.

    Στην περίπτωση του Surface όμως, μιλάμε για “καινοτομία” σύμφωνα με το Redmond, έναν όρο που πιστεύουν ότι η Apple έχει ξεχάσει…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles