25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H Microsoft στο παιχνίδι της εξαγοράς της BlackBerry (φήμες);

    H BlackBerry ανήκει στο club των πιο ιστορικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο τα άσχημα οικονομικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών σίγουρα την έχουν φέρει σε δεινή θέση. Οι προσπάθειες του CEO της John Chen έφεραν αποτελέσματα, καθώς η στρατηγική του κατάφερε να βάλει έστω και για λίγο την καναδική εταιρεία στο δρόμο της κερδοφορίας. Παρόλα αυτά, ακόμη και τα πιο αισιόδοξα στελέχη γνωρίζουν ότι θα πρέπει να γίνουν πολλά βήματα για να πούμε ότι η BlackBerry έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο.

    BlackBerry Phones

    Με το μέλλον της BlackBerry να εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο, όπως μπορείτε να φανταστείτε πυκνώνουν οι αναφορές που εμφανίζουν πολλούς υποψήφιους “μνηστήρες” να επεξεργάζονται την εξαγορά της καναδικής εταιρείας. Στο παρελθόν η περίπτωση εξαγοράς της BlackBerry είχε συνδεθεί με την Samsung, όμως και οι δύο εταιρείες διέψευσαν πως υπήρχε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τώρα όμως το παιχνίδι δείχνει να χοντραίνει ακόμη περισσότερο, καθώς σύμφωνα με insiders της αγοράς, η Microsoft, μαζί με την Xiaomi, την Huawei και τη Lenovo γλυκοκοιτάζουν την προοπτική εξαγοράς της. Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι υπεύθυνοι της Microsoft ζήτησαν από εταιρείες που ειδικεύονται σε επενδύσεις να αξιολογήσουν ένα ενδεχόμενο deal. Αιτία της αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος για την BlackBerry στάθηκαν τα καλά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου. Τώρα βέβαια τίποτα από τα παραπάνω μπορεί να μην ισχύει, ωστόσο για να εμφανίζονται τόσοι πολλοί μνηστήρες στο προσκήνιο σημαίνει ότι η BlackBerry έχει κάποιο ενδιαφέρον για τους μεγάλους παίκτες της βιομηχανίας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles