21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Microsoft και KAE Παναθηναϊκός ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το Xbox One Panathinaikos BC edition!

    Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 23/10, η KAE Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Microsoft, την CD-Media και το PAOSHOP παρουσίασαν επίσημα την ειδική συλλεκτική έκδοση της κονσόλας Xbox One Panathinaikos BC edition, η οποία έρχεται σε bundle μαζί με το NBA 2K16 Michael Jordan Special Edition!

    PAO BC XBOX ONE 1

    Στη μοναδική αυτή εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα μεγάλα αστέρια του μπασκετικού Παναθηναϊκού (Δημήτρης Διαμαντίδης, Νικ Καλάθης, Τζέιμς Γκιστ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Φώτσης κ.α.), ο προπονητής της ομάδας Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, ενώ επίσης παρευρέθηκαν και πολλά μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως έγινε γνωστό, σε αρχική φάση θα διατεθούν στην αγορά μέσω του επίσημου online store της KAE, 200 συλλεκτικές κονσόλες, οι οποίες ξεχωρίζουν από το γεγονός ότι στο επάνω τμήμα τους έχουν εντυπωμένο το σήμα του Παναθηναϊκού, ενώ στο μπροστινό τμήμα της κονσόλας αναγράφεται η ονομασία της ομάδας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συσκευασία στην οποία πρωταγωνιστούν πέντε διάσημοι αστέρες των «πρασίνων». Στο εν λόγω συλλεκτικό πακέτο εκτός από την κονσόλα Xbox One (με σκληρό δίσκο στα 500GB) περιλαμβάνεται επίσης ένα ασύρματο χειριστήριο, καθώς και το παιχνίδι NBA 2K16 Michael Jordan special edition.

    PAO BC XBOX ONE 2

    Εκτός της συλλεκτικής κονσόλας (η οποία το πιθανότερο είναι να γίνει ανάρπαστη μέσα στις επόμενες μέρες), οι φίλοι του Xbox One και του Παναθηναϊκού μπορούν να ρίξουν μία ματιά και στα ξεχωριστά Xbox One controllers, τα οποία δημιούργησε η KAE σε συνεργασία με τη Microsoft και τα οποία είναι ντυμένα στα χρώματα του Παναθηναϊκού και φέρουν την υπογραφή των καλαθοσφαιριστών Νικ Καλάθη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

    PAO Xbox One 5

    Πέραν της επίσημης παρουσίασης, η εκδήλωση φυσικά είχε και τα «καλά» της, καθώς οι αθλητές του Παναθηναϊκού αναμετρήθηκαν μεταξύ τους παίζοντας NBA 2K16, ενώ παράλληλα ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Διαμαντίδης υπέγραψε τις συσκευασίες 60 κονσολών (οι οποίες είχαν δοθεί μέσω προπαραγγελίας), δίνοντας έτσι μεγαλύτερη αξία στην εκπληκτική αυτή συλλεκτική έκδοση.

    PAO Xbox One 8

    Pao Xbox One 4
    PAO Xbox One 6
    Αναμφίβολα, σε μία αγορά που δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες της και είναι σαφώς υποβαθμισμένη σε σχέση με το εξωτερικό, η συγκεκριμένη ενέργεια είναι πρωτότυπη, ασυνήθιστη και συγχρόνως πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα. Τελικά, εάν το καλοσκεφτείτε δεν χρειάζονται και πάρα πολλά, λίγη παραπάνω θέληση και όρεξη να υπάρχει, μπορούν πραγματικά να γίνουν εκπληκτικά πράγματα για την ελληνική gaming κοινότητα. Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα λειτουργήσει ως «παράδειγμα» και ότι στο μέλλον θα δούμε και άλλες αντίστοιχες ενέργειες με ελληνικό χρώμα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles