16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft Launcher για Android. Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ PC και smartphone

    Η Microsoft, πριν από δυο χρόνια, είχε διαθέσει τον δικό της Android launcher. Ήταν ο βασικός και λειτουργικός Arrow Launcher, που σχεδιάστηκε από έναν εργαζόμενο, ως μέρος του πειράματος Garage της εταιρείας. Σήμερα, ο συγκεκριμένος launcher λαμβάνει μια πολύ σημαντική αναβάθμιση, με την κυκλοφορία του Microsoft Launcher.

    Microsoft Launcher

    Αν και τα iPhone δεν επιτρέπουν την προσαρμογή του τι συμβαίνει όταν πατάς το πλήκτρο home, οι Android συσκευές περιλαμβάνουν launchers που αλλάζουν άρδην την εμπειρία που αποκομίζει ο χρήστης από την homescreen. Η Microsoft θέλει να το εκμεταλλευθεί αυτό με κάθε τρόπο, για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ PC και φορητών συσκευών.

    Microsoft Launcher2

    Ο Microsoft Launcher θα επιτρέψει στους χρήστες να συνεχίσουν να βλέπουν φωτογραφίες, να διαβάσουν ένα έγγραφο ή να προβάλλουν μια ιστοσελίδα από το κινητό στο PC τους. Επρόκειτο για ένα χαρακτηριστικό στο οποίο η Microsoft εργαζόταν καιρό, ενώ το γνωρίσαμε και στον Edge browser για iOS. Μπορείτε να πατήσετε πάνω σε αρχεία του homescreen feed και αυτά να εκκινήσουν στο PC. Γενικά, πρόκειται για μια πολύ καλή λύση αν χρησιμοποιείτε εφαρμογές της Microsoft, όπως το OneDriveOffice και Outlook. Έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε να υπακούει στο Fluend Fesign που η Microsoft προωθεί τελευταία.

    Αν είστε ήδη χρήστης του Arrow Launcher θα αναβαθμιστείτε σύντομα στον Microsoft Launcher, ενώ όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε να τον κατεβάσετε από το Play Store.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles