18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το brand Microsoft Mobile κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο Lumia 830!

    Η Microsoft έχει προγραμματίσει το δικό της event στην IFA 2014 του Βερολίνου στις 4 Σεπτεμβρίου, όπου αναμένεται να γνωρίσουμε επίσημα το νέο Lumia 830. Το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει ωστόσο τώρα, σχετικά με τη νέα πρόταση των Nokia/Microsoft, έρχεται από τη Βραζιλία και αποκαλύπτει φωτογραφίες της συσκευής με το νέο brand Microsoft Mobile!

    Lumia_830_Microsoft_Mobile

    Το “Microsoft Mobile” εμφανίζεται συγκεκριμένα πίσω από την αφαιρούμενη μπαταρία της συσκευής και είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε σε μία πρόταση της Nokia, μετά την περίφημη εξαγορά του τμήματος συσκευών και υπηρεσιών της από τον αμερικανικό κολοσσό.

    Όπως βλέπουμε, πάντως, σε άλλες φωτό της συσκευής που διέρρευσε, το λογότυπο της Nokia παραμένει στην εμπρόσθια επιφάνειά της.

    lumia-830-leak-02

    Τα specs για το mid-range Lumia 830 δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, οι πληροφορίες όμως μιλούν για οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης τουλάχιστον 720p, 1GB RAM, 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 20MPixels PureView και 5MPixels, καθώς και υποστήριξη LTE. Σε μερικές ημέρες, σε γερμανικό έδαφος, θα μάθουμε περισσότερα…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles