21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft: Νέο δεκαετές deal φέρνει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo

    Ο πρόεδρος της Microsoft Brad Smith ανακοίνωσε ότι η εταιρεία υπέγραψε μια δεκαετή συμφωνία, η οποία φέρνει τα παιχνίδια του Xbox στις κονσόλες της Nintendo.

    Το deal ευθυγραμμίζεται με την υπόσχεση της Microsoft στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ότι παιχνίδια όπως το Call of Duty θα είναι διαθέσιμα και σε άλλες πλατφόρμες, όταν ολοκληρωθεί η εξαγορά της Activision Blizzard έναντι του ποσού των 68,7 δισ. δολαρίων.
    Η νέα συμφωνία προβλέπει ότι οι κάτοχοι κονσολών της Nintendo θα έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια την ίδια μέρα με τους χρήστες του Xbox, επομένως θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του Call of Duty, όπως ακριβώς οι παίκτες σε Xbox και PlayStation.

    Η Microsoft έχει δεσμευτεί αρκετές φορές ότι θα παρέχει μακρόχρονη πρόσβαση στους μεγάλους τίτλους της Activision, παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει να πετύχει παρόμοια συμφωνία με τη Sony, η οποία προσπαθεί να εμποδίσει την εξαγορά “μαμούθ”.

    Με αφορμή την ανακοίνωση του deal με τη Nintendo, ο Smith ανέφερε: “Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μακροπρόθεσμη ίση πρόσβαση στο Call of Duty σε άλλες πλατφόρμες, φέροντας έτσι περισσότερες επιλογές σε περισσότερους παίκτες, καθώς και περισσότερο ανταγωνισμό στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών”.

    Διαβάστε επίσης:

    Σαρώνει το Hogwarts Legacy! Διπλάσιες οι πωλήσεις του από το Elden Ring

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles