12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Microsoft Surface Book 2: To sequel που όλοι περιμέναμε!

    Αποδεικνύεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, ότι το Surface Laptop που είχαμε δει νωρίτερα φέτος, δεν είναι το μόνο notebook που είχε σκοπό να παρουσιάσει η εταιρεία για φέτος. Το Surface Book 2 των 13.5 ιντσών μόλις ανακοινώθηκε και έρχεται να διορθώσει όλα τα ατοπήματα που υπήρχαν στον προκάτοχο. Πιο συγκεκριμένα, συναντούμε ένα ισχυρότερο μεντεσέ για να μην κουνιέται η οθόνη ενώ πληκτρολογείτε, ενώ είναι και πιο ισχυρό από ποτέ. Να σημειωθεί, ότι η Microsoft πρόσθεσε και ένα μοντέλο των 15 ιντσών, επιτρέποντας έτσι στο Surface Book 2 να ανταγωνιστεί καλύτερα τη σειρά MacBook Pro της Apple.

    surfaceb2-ed

    Σύμφωνα με το Engadget, εξοπλίζεται με κορυφαία υλικά κατασκευής, αποδίδοντας την αίσθηση του premium. Και όπως και προηγουμένως, μπορείτε απλά να πιέσετε ένα πλήκτρο στο keyboard για να «ξεκλειδώσει» η οθόνη και να την αφαιρέσετε προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα tablet. Πρόκειται για μια εμπειρία παρόμοια με αυτήν από ένα 2-in-1 convertible notebook, χωρίς όμως τη δυνατότητα περιστροφής της οθόνης κατά 360 μοίρες. Η πιο σημαντική βελτίωση είναι αυτή του μεντεσέ της οθόνης, κάνοντάς το πιο σταθερό από ποτέ. Άλλωστε, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του αρχικού Surface Book ήταν πόσο πολύ μετακινούνταν η οθόνη καθώς πληκτρολογούσε ο χρήστης. Λειτουργούσε σαν συνεχή υπενθύμιση του γεγονότος ότι χρησιμοποιούσατε ένα tablet που είχε συνδεθεί σε μια βάση πληκτρολογίου.

    surface-book-2-hands-on-gallery-7-1

    Το μεγαλύτερο Surface Book 2 έρχεται με GTX 1060 GPU της Nvidia, ενώ το μικρότερο με GTX 1050, ενώ βγαίνει και σε έκδοση με ενσωματωμένα γραφικά. Όσον αφορά τις οθόνες, να αναφερθεί ότι το μοντέλο των 13.5 ιντσών έρχεται με ανάλυση των 3.000 x 2.000 pixels, ενώ εκείνο των 5 ιντσών με ανάλυση των 3.240 x 2.160 pixels. Από τη στιγμή που πρόκειται για μέλη της σειράς Surface, θα είναι ασφαλές να στοιχηματίσετε ότι έρχονται με την γραφίδα Surface Pen. Έκανε αρχικά το ντεμπούτο της με το Surface Laptop και λειτουργεί πολύ καλά και στα νέα μοντέλα. Στο εσωτερικό των νέων μοντέλων, συναντούμε έναν επεξεργαστή 8ης γενιάς της Intel, κάτι που θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους απαιτητικούς χρήστες. Φέρουν δυο θύρες USB 3.1 Type A, μια USB-C και έναν SDXC card reader.

    Οι τιμές ξεκινούν από τα $1,499/£1,499 για το μοντέλο των 13 ιντσών με Core i5 με ενσωματωμένα γραφικά και ανεβαίνουμε στα $2,499 για το μοντέλο των 15 ιντσών. Βέβαια, αν θελήσετε επεξεργαστή Core i7 και dedicated GPU, ετοιμαστείτε να ξοδέψετε ακόμη περισσότερα χρήματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles