16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μικρή καθυστέρηση και μικροαλλαγές στο Samsung Galaxy Note 9 λόγω …παρατήρησης του ανταγωνισμού

    Η φημολογία της προηγούμενης περιόδου ήθελε το Samsung Galaxy Note 9 να καταφθάνει νωρίτερα στην αγορά ακόμη και μέσα στον Ιούλιο. Όμως, αν πιστέψουμε ένα νέο ρεπορτάζ από την Κορέα, θα υπάρξει καθυστέρηση δύο επιπλέον εβδομάδων, λόγω αλλαγών “της τελευταίας στιγμής” στο design.

    samsung galaxy note 9

    Οι πληροφορίες θέλουν τον Vice Chairman της Samsung, Lee Jae-Yong να επισκέπτεται νωρίτερα μέσα στο Μάιο ένα κατάστημα στη Shenzhen ώστε να δοκιμάσει κάποιο από τα τελευταία Oppo, Xiaomi και Vivo. Ήθελε να δει πως τα “αισθάνεται” στο χέρι του” και, όπως φαίνεται, του άρεσαν.

    Το αποτέλεσμα ήταν μία μικρή σχεδιαστική αλλαγή στο Galaxy Note 9 που θα καθυστερήσει τη συσκευή για περίπου δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα τη δούμε στην αγορά στις αρχές του Αυγούστου.

    Ο Vice Chairman της Samsung ζήτησε μείωσε του πάχους του μπροστινού γυαλιού της συσκευής κατά περίπου μισό χιλιοστό, σε μία πρόταση που λέγεται ότι όλοι αναρωτιούνται αν θα διαθέτει τον πολυσυζητημένο το τελευταίο διάστημα in-screen fingerprint sensor.

    Όπως και να έχει, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία όσον αφορά την κυκλοφορία του Galaxy Note 9, το οποίο θα αποτελέσει ίσως το πιο “hot” new entry του καλοκαιριού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles