16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Mini φορητή μεταλλική μέγγενη

    Το καλοκαίρι είναι συνήθως η περίοδος που πραγματοποιούμε τις εργασίες, αλλά και τα χόμπι- με τα οποία δεν είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε το χειμώνα.

    Ειδικά όταν πηγαίνουμε στο εξοχικό, όλο και κάποια επισκευή θα έχει βγει στη μέση, μετά από ένα χρόνο.

    Γι’αυτό το σκοπό είναι απαραίτητη η μικρή μέγγενη της Smart Electronics, που μπορεί να γίνει δική σας μόνο με 5,10€ !!!

    Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι το μικρό της μέγεθος και βάρος, που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά της ακόμα και μέσα στην τσέπη σας!

    Επίσης είναι κατασκευασμένη από συμπαγές μεταλλικό υλικό υψηλής αντοχής, ώστε να κάνετε όποιες εργασίες θέλετε, χωρίς να ανησυχείτε αν θα…. «αντέξει».

    Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο πρακτική και εύκολη στη χρήση είναι!

    Όπως κάθε μέγγενη, έτσι και με αυτή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την τοποθετήσετε στην άκρη ενός πάγκου και να τη στερεώσετε με τον σφιγκτήρα που διαθέτει.

    Κατόπιν, στο δεύτερο σφιγκτήρα στερεώνετε το υλικό στο οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε τις εργασίες σας, είτε πρόκειται για πλαστικό, ξύλο, μέταλλο, γυαλί, ή οτιδήποτε άλλο.

    Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σταθερή λύση, ιδανική τόσο για τον χομπίστα, όσο και για τον επαγγελματία, ή απλά για όποιον θέλει να δοκιμάσει την τέχνη του DIY!

    Αποκτήστε τη με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και μπείτε στον εθιστικό κόσμο του… DIY και του home improvement!

    Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 5,10 κάνοντας κλικ εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles