19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Mini ψηφιακές επιγραφές με LED

    Οι προωθητικές ενέργειες ενός καταστήματος μπορεί να στρέφονται όλο και περισσότερο στα online εργαλεία, όμως στην πραγματικότητα χρειάζεστε και τους συμβατικούς τρόπους για να έχετε καλό αποτέλεσμα.

    Μία λύση που μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό είναι οι ψηφιακές πινακίδες, με κυλιόμενα γράμματα, της Smart Electronics, διαθέσιμες μόνο με 12€ !!!

    Η χαρακτηριστική διαφορά τους από τις περισσότερες προτάσεις της αγοράς είναι το ιδιαίτερα μικρό μέγεθος τους, που τις κάνει να χωράνε στην παλάμη σας.

    Ίσως δεν τραβήξουν την προσοχή του πελάτη από το δρόμο, όμως είναι οπωσδήποτε ιδανικές για digital signage στο εσωτερικό του καταστήματος, Μπορείτε π.χ. να τις τοποθετήσετε δίπλα από κάθε προϊόν στα ράφια, ώστε να αντικαταστήσετε τα απλά έντυπα ταμπελάκια. Είναι μάλιστα διαθέσιμες σε εκδόσεις με κόκκινο και πράσινο φωτισμό, για διαφοροποίηση. Στο πίσω μέρος τους διαθέτουν τόσο ένα μαγνήτη όσο και μία καρφίτσα, ώστε να στερεώνονται σε οποιοδήποτε σημείο, ή να μπορούν να τις φορούν οι πωλητές, ώστε να αναγράφεται το όνομά τους ή να περνούν διάφορα μηνύματα την ώρα που εξυπηρετούν.

    Ένα πλήκτρο επιτρέπει τη ρύθμιση της φωτεινότητας στην οθόνη, κατά 25%, 50%, 75% ή 100%, ώστε να την προσαρμόσετε στον εσωτερικό φωτισμό του καταστήματος σας.

    Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο καλαίσθητο φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα!

    Στη συσκευή θα βρείτε μία θύρα microUSB που εξυπηρετεί διπλό σκοπό. Πρώτον εκεί συνδέετε τον φορτιστή USB ώστε να τροφοδοτήσει την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

    Αντίστοιχα ένας διακόπτης on/off ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τη συσκευή, ενώ στην οθόνη αναφέρεται το επίπεδο της μπαταρίας. Με καλώδιο microUSB συνδέετε επίσης την πινακίδα σε υπολογιστή, ώστε να προγραμματίσετε τα μηνύματα που θα εμφανίζει.

    Ο προγραμματισμός γίνεται μέσω του ειδικού software που θα βρείτε στο CDROM μέσα στη συσκευασία του προϊόντος, και είναι συμβατό μόνο με Windows.

    Σημαντικό είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλαπλά μηνύματα, και κάθε φορά να εναλλάσσετε μεταξύ τους, με το αντίστοιχο πλήκτρο στο πίσω μέρος της πινακίδας.

    Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και εμπλουτίστε το κατάστημα σας με ένα ευέλικτο digital signage εργαλείο!

    Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 12 κάνοντας κλικ εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles