22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Μηνύσεις στην Apple για το Wi-Fi Assist!

    Προβλήματα δημιουργεί στην Apple το χαρακτηριστικό Wi-Fi Assist του iOS 9, που φαίνεται ότι δε λειτουργεί και τόσο… άψογα.

    Wi-Fi Assist

    Στο Διαδίκτυο έχουμε δει πολλές “καταγγελίες” από χρήστες σχετικά με αύξηση της χρήσης δεδομένων στο iOS 9 έχοντας ενεργοποιημένη την επιλογή αυτή, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια προχώρησε σε… μήνυση διεκδικώντας ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει τα 5 εκατομμύρια δολάρια!

    Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι, μετά το upgrade σε iOS 9 των iPhone 5s που διαθέτουν, είδαν υπέρογκες χρεώσεις στις συσκευές τους, ενώ κατέθεσαν τη μήνυση και εκ μέρους άλλων χρηστών της Apple που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα.

    Το Wi-Fi Assist είναι ένα νέο feature που έχει ως στόχο να σώσει τους χρήστες από προβληματικές Wi-Fi λήψεις που έχουν ως αποτέλεσμα να διακόπτεται η σύνδεσή τους, καθώς, όταν συμβαίνει αυτό, η συσκευή μεταβαίνει σε cell data mode. Φαίνεται όμως ότι ο όγκος δεδομένων που ξοδεύει είναι μεγαλύτερος από τον αναμενόμενο, με αποτέλεσμα τα data πακέτα των χρηστών να κάνουν “φτερά” σε χρόνο dt.

    Σε κάθε περίπτωση, να σημειώσουμε πως, αν έχετε οποιαδήποτε σχετική ανησυχία, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi Assist από τη συσκευή σας ως εξής: επισκεφθείτε τα Settings, επιλέξτε το Cellular, μετά το Wi-Fi Assist και απενεργοποιήστε το.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles